Cigánycsók recept

A Cigánycsók hozzávalói:
4 tojásfehérje
30 dkg cukor
30 dkg darált dió
2 evőkanál kakaó


A Cigánycsók elkészítési módja:
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük a kakaót összekeverjük a dióval könnyedén belekeverjük a habba.Kivajazott lisztezett tepsibe diónyi halmokat rakunk.Forró sütőbe toljuk,de a lángot azonnal kicsire vesszük.Nem sütjük csak szárítjuk!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A cigánycsók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook