Cigány kártyából való jósolás, és jelentéseik kivesézése, jósolási ábrák, tippek, segítségek. :) Tanuljuk meg együtt! (beszélgetés)
Érdeklődnék...kijött a kérdésemre a szerelmes nő, a szerelem és a gyermek...mit jelent???
Vagy ehhez kell a kérdésem is??
sziasztok! :)
Én 4sorba rakom és 7db van egy sorban. aztán pedig soronként letakar a kérdező 2db és ezek a konkrét kérdésekre a válaszok, és igy kezdem meg a lerakott lapokkal a jóslást.
vagy 4sorban 6db és össze vissza takarhat le 6db és erre 2db rakok.
Bocsi, összevisszaság lett a hozzászólásom. Helyesen:
Az elemzést mindig azzal kezdem, hogy az illető (akinek jósolok) összekeveri a kártyákat, elemeli 3-ba. A 3 részt összerakom (más sorrendben).
A legfelső lapot középre teszem, ez adja azt, amire a kérdező kíváncsi. Utána kirakok egy saját "séma" szerint 9-et. Mindig így kezdem a "jóslást", mert így tudom, hogy miért jött az illető.
A szerelmes nő lapot csak utána rakom ki, ha pl elárulja a kérdező, hogy mi a konkrét kérdése.
Az elemzést mindig azzal kezdem, hogy az illető (akinek jósolok) összekeveri a kártyákat, elemeli 3-ba. A legfelsőt középre, ez adja azt, amire a kérdező kíváncsi. Utána kirakok egy saját "séma" szerint 9-et.
A szerelmes nő lapot csak akkor rakom ki, ha pl elárulja a kérdező, hogy mi a konkrét kérdése.
Úgy is lehet, h lerakom felfordítva a lapokat, és a kezemben marad 6 db...és amilyen lapra rákérdezek, egyesével rárakok egy egy lapot a 6ból..és a végén felfordítva ott a válasz...
Van még múlt - jövő jóslása is, ez a legjobb,mert ha a múltat felismered, el is hiszed a jövőd..tehát hiteles a jóslás. azt lépcsőszerűen szoktam lepakolni, egyik oldalra 7et, a felső és az alsó lap a múlt - jelen között áll, középen van a szerelmes nő, és a másik oldalt 5 db kártyát rakok...aztán a múltat folyamatosan forgatom, felvázolom és úgy jön a jövő...
A távjóslásban csak az a rosz, hogy sok olyan kérdés felmerülhet amire ott és röktön kéne tudni a választ, ahozz hogy tudd merre menj.
Nem kikérdezés szinten de néha egy egy kérdés bizony elengedhetetlen. de ezt Magatok is tudjátok.
Nem vagyok híve a távjóslásnak....
Írok mindjárt privátban.
Sziasztok!
Nekem is jósolhatna valaki.Megcsalt a párom,együtt vannak azóta is titokban?
Jó lenne erre választ kapni!
Sziasztok!
Én csak magamnak szoktam próbálkozni a jóslással a 9es kirakási modellel, de ezek szerint hiába....:(
Tudna esetleg nekem is segíteni vki távjóslással?
Megérzés, akkor nagyon rá kell hangolódni, és ki kell zárni a zavaró tényezőket.
Mikor elkezdek jósolni, épp akkor jön be anyum a szobámba..mint most. :)
Jósolnál nekem? Távjóslást végeztem, és az mind igaznak bizonyult, de magamra sokszor hibás jelentéssel bírt...
Kérdezhetek, ami nagyon fontos és valóban sok múlik rajta?
Több is van, megoldható??
1. (Megcsalt a párom?)
4 éve "dolgozom" cigánykártyával, visszajelzések alapján 96%-ban megmondom a jövőt. Minden megérzésből jön.
A lapokra ha ránézel, rögtön árulkodnak, hogy miről is szól az adott szitu.
Konkrét kérdésed van?
Hallgass a megérzéseidre, ennyi a titka.
Nem az, hogy másnak mi mit jelent, vagy épp mit írnak egy könyvben!
További ajánlott fórumok:
- Tarot sarok Gertivel..kirakások, jelentések, álmok, bűbájok, tarotkörbeli társas fejtése..olykor cékla:)
- Keresztneved és jelentése
- Írj olyan szót, amelynek több jelentése van.
- Álmok jelentése-hozzáértők segítsége!
- Keressünk olyan szavakat, amelyeknek más az írásmódja, de egy a jelentése
- Írd le az adott idegen szó jelentését, majd az adott szó utolsó betűjével adj meg új idegen kifejezést.