Cica neveket keresek, aki tud segítsen:) (beszélgetés)
Látatlanban valóban nehéz a névadás! Minden cica külön egyéniség, és ránézésre a legkönnyebb eldönteni, milyen név illik hozzá.
Lehet, hogy attól még, hogy orosz kék cica, nem feltétlenül az a sztereotípiák szerinti orosz lélek. Lehet, hogy az, egyébként :) Szokott eredetiben olvasni Tolsztojt, Gogolt, Turgenyevet?
Sosem adtam nevet a cicáknak úgy hogy ,,na mától ez lesz,,
Láttam őket,,aztán csak csináltak valamit,,vagy viselkedtek valahogy és beugrott.
A természete szerint próbáld elnevezni:)
A legjobb cicanév nálunk egy
-csúnyán nyivákoló macska- Nyaviga volt :)))
Aztán fekete cica született aki a Setét Lajos nevet kapta, aztán később kiderült, hogy lánycica :))
Másik cica zsemleszínű akit Zsemlének szólítottunk:))
Csicsi! :)
Az enyémet így hívták!
Sziasztok!
Az első cicukámat Thomas Garfieldnek hívták, a mostani Luyzika...
Otthon anno a családi cicus Kornél volt...
További szép - esőmentes - napot Mindenkinek!
Luyzi :-)))
Sziasztok!
Én a cicáimnak a következő neveket adtam: Lucy, Kócos, Datolya, anyukája: Mazsola, Mici és persze Cirmi. Most is van egy macsekom, de nekii nincs neve, csak Cicának hívom. 2-3 éves olt, mikor megjelent az udvarban. Annyit mondtam neki, "cicc", és velem maradt. Betegen került ide, macskanátha miatt majdnem elveszítette az egyik szemét, de állatorvoshoz vittem, és ő megmentette. Valószínűleg azért kergették el otthonról, mert megbetegedett. Nem mertem sokáig elnevezni, mert attól rettegtem, hogy elhagy, visszamegy a régi gazdájához, mikor felépül, de nem így lett. A műtét lassan fél éve volt, és már majdnem teljesen szép a szeme, de még mindig velem van, és nagyon hálás. Szerintetek elnevezzem? Miért is fontos, hogy ne Cicának szólítsunk egy cicát, mikor arra hallgat?
A lánykáknak: Szofi, Merci
A kisfiúnak: Mázli :)
A mi kandúr macskáink:
Vadóc
Csufi (ha rosszat csinál: CsúfÚr)
Frici (ha rosszat csinál: Frigyes)
Volt már: Cirmi, Mirci, Szaffi
A mi cicáink Bambula(olyan kis bambán tud nézni,nagyon édes)
Cilike,Tomi és Süti(édesszájú,azért kapta a nevét)
A Maffia nagyon jó.
Mézga család, ha jól emlékszem.
További ajánlott fórumok:
- Ovisokkal elkészíthető alkotásokat keresek! Aki tud légyszi segítsen!
- Keresek egy pólót!Aki tud segítsen.
- Keresek meséket, mondákat, amelyekben szarvas szerepel. Csak a Csodaszarvast tudjuk. Aki tud valamit, kérem segítsen!
- Állást keresek sűrgösen...ha valaki tud nekem mondani honlap címeket, ahol állást találhatnék, kérem segitsen
- Képet keresek, segítsen valaki!
- Filmzenét keresek, segítsen, aki ismeri!