Chuleevandevi szerek (beszélgetés)
Üdv!
Nekem nem találtak bogarat. :)A seborreám miatt kihullott hajam kinőtt, erős és fényes lett, a hajhullás megállt.
Viszont sajnos ha nem használom a tonikot+sampont, pár hónap múlva kezdődik minden újra. (Mondjuk erre figyelmeztetnek a honlapon, csak reménykedik az ember...)
Sziasztok!
Én egy vidéki fodrász vagyok és nekem is csak jó tapasztalataim vannak erről a kozmetikumról. Számos vendégem panaszkodott hajuk állapota miatt, mert hullik ,kopaszodik és egyetlen készítmény sem segít….Utánanéztem,hogy mi lehetne a megoldás. Ekkor találtam rá a Chuleevandevire. Kipróbálta a férjem és használt. Utána már a vendégeimnek is ajánlottam. Minden vendégem elégedett vele. + Budapesten ingyenes hajvizsgálattal tudják szűrni a demodex atkát is. Úgyhogy igen, hatékony szer.
Szia,
Nekem sikerült kinöveszteni a hajam, a Chuleevandevi az egyetlen szer, ami nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, és képes a hajsejtek osztódására. Nekem a minoxidiltől rengeteg hajam kihullott, amikor abbahagytam a kezelést. Ettől nem hullott ki utána sem és megmaradt a sűrűsége.
Sok sikert neked
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Mellnövesztő szerek
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Milyen homeopátiás szerek vannak tejserkentésre és hogyan szedhetők?
- A Chuleevandevi hajhullásra használt valakinek?