Chéque Déjeuner EBÉDcsekk.... Kapott valaki ilyet? (tudásbázis kérdés)
Az ki lesz csukva!
Szerintem...:)
Egy csomó helyen elfogadják: L*dl, T*sco. Ald*, stb....
Azt veszel rajta, amit szeretnél! :)
Sziasztok!
Karácsonyra a cégtől ebédcsekk + (hideg étkezési) utalványt fogunk kapni. A honlapján azt írják h csak közétkeztetésre és kész ételre lehet felhasználni. Ez tényleg így van, vagy egyéb dolgokra pl. mosógép, tusfürdő, illatszerek, szóval hogy ezekre is fel lehet használni? Előre is köszönöm a választ!
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy ha veszek mondjuk péksütit meg fagyasztott cuccokat és van a kosaramban tusfürdő vagy bármilyen kozmetikum akkor azokat is fizethetem ezzel a csekkel?
Úgy van, hogy az összvásárlásban legyen vagy péksüti, vagy valami mirelit.
A coop-ban meg bármire levásárolható.
Nálunk a Coop is elfogadja, ki is van matricázva az ajtóra...
És én is Tescozom belőle. :)
Sziasztok...
Az ebédcsekket, csak ténylegesen vendéglátó helyen, grillpultban, stb... helyen fogadják el hivatalosan.
A tescoban azt mondták, hogy csak mirelit, konzerv ill pékárura is le lehet vásárolni...
kópban meg csak akkor ha van ott fornetti...
Ahha a melóhelyén is azt mondták, hogy az a melegétkezési utalvány és ahol a régi fajtát elfogadják ott ezt is el kell, csak sajna még a pénztárosok sincsenek erről felvilágosítva...
Bosszantó..
Szia!
nállunk csak a spárban de csak akkor ha pékárut is veszel... vagy grill husokat
Ja, hogy te a boltban akartad levásárolni!
Mi ott nem is próbáltuk soha, hiszen ez meleg kajára szól.
Mert a párom ilyen ebédcsekket kapott és nem fogadják el szinte sehol, mondván ez nem meleg étkezési utalvány...
Pedig állítólag ez az , csak az ebédcsekk a fantázianeve(hurrá).
Tegnap ebből akartunk vásárolni és sehol nem fogadják el...
További ajánlott fórumok:
- A kapott szóval fogalmazz mondatot, aztán Te is adj meg egy szót!
- Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek?
- Damu kontra Stohl szerinted nem fura, hogy az egyik kapott 5 hónapot..a másik meg éveket?
- Rossz csoport feladatát írta a gyerek, erre elégtelent kapott
- Tudja valaki, hogy chéque Déjeuner ebédcsekket (meleg étkezési jegyet) le lehet vásárolni a Tescoban?
- Le Chèque Déjeuner - CADHOC ajándékutalvány elfogadóhelyeket tudnátok mondani?