Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Cheneau fűző gerincferdülésre fórum

Cheneau fűző gerincferdülésre (beszélgetős fórum)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Kisj)
aug. 17. 16:16
Ortopéd orvos akarja felírni a fűzőt a kórházban. De konzultálni szeretnék más orvossal, magánban.
6. kisj
aug. 17. 09:29

Örülök, ha tudtam valamit segíteni.

Jó a mellúszás is, de szabályosan, fej a vízben.

Nem tudom a fűzőt ki javasolta, de én a magam részéről nem tartom jó ötletnek, főleg hogy nem akkora a probléma.

Serintem a hordásától csak elsatnyulnak a gerincet tartó izmok.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Kisj)
aug. 17. 07:48
Röntgen szerint közepes a probléma, de előtte ránézésre az orvos szerint enyhe. Közben beszéltem gyógyászati hozzáértő ismerőssel, és ugyanazt mondta, mint Te: úszás és gyógytorna hozza rendbe, a fűző arra jó, hogy ne romoljon, de hónapok mire legyártják, és mivel méretre készül, egy fejlődő gyermek addig már ki is növi, szóval....Még azt mondta az ismerős, hogy a mellúszás, fej kint a vízből még árt is, hát és gyorsúszás a jó, na ennek akarok utánajárni még, és magánorvoshoz is elmenni, illetve egy jó gyógytornászt találni. Köszönöm a segítséged! Hidd el, segített!
4. kisj
aug. 16. 19:32

Ha 6 éves koromtól nem gyógytornáztam volna, akkor elég nagy gondom lenne most.

A torna, meg az úszás nagyon jót tett. Egész eddigi életemben nem volt gond vele.

Hogy mennyire súlyos, azt nem tudom mihez mérik, meg azt azt sem tudom, hogy nálatok mekkora a probléma.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Kisj)
aug. 16. 13:44
Mennyire súlyos gerincferdülésed volt, ha szabad kérdezni?
2. kisj
aug. 16. 13:23

Nekem ilyen nem volt, csak hasonló elv alaján készült gipszágyam. Ebben kellett aludnom. Egész kényelmes volt, főleg amikor már oldalt és hason is ment benne az alvás.:)

Ez lehet, hogy jó kiegészítő, de tapasztalatból tudom, hogy csak a kemény gyógytorna használ.

aug. 15. 18:38
Kellett viselnie gyermekednek, vagy ismerős kisgyermeknek ilyen fűzőt? Mik a tapasztalatok vele? Köszönöm a válaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook