Cenzúrázott egészség (beszélgetés)
Anno én is megvettem a könyvet. Sok igazság van benne, de nem értek minden szavával egyet.
Én hasonló szereket kb.15 éve használok. Szerintem ezeket forgalmazza ő is, csak csomagban.
+ máshonnan még tett hozzá. Nem hiszem el, hogy jobbak ezek a készítmények, mint bármelyik más.
A családom egészségi állapotán észre lehetett venni a javulást, nagyon ritkán vagyunk betegek.
Sok jótanács van a könyvben, ami tetszik azt hasznosítom is.
Igen.
Egyetértek vele! DE! Nem hiszek abban,hogy az általuk forgalmazott C vitamin mindenre jó.Már csak azért sem mert mit mond a doki?A betegség oka a hiány!
A szervezetünknek szüksége van a C vitaminra és még nagyon sok más vitaminra is!
Nyomelemekre és vízre!
Egészséges ételekre!
Sziasztok!
Én tavaly februárban olvastam a dr. Lenkei könyveit.
Akkor már majdnem 1 éve nögyógy. gondokkal/gomba/küszködtem ,hol elmúlt, hol visszatért.Már majdnem többször látott a doki,mint az uram.Márciusban elkezdtük szedni az alap vitamint.2 hét múlva semmi bajom nem volt és azóta sem, pedig eltelt több mint 1.év.Ezenkivül cytológián hpv. gyanú jött ki.Azóta ez is negativ!Nem beszélve arról, hogy a gyerekeim nem voltak betegek amióta szedik a C. vitamint.
Időközben az alap vitaminjáról áttértünk a Vitaminkirály termékeire, amik ugyanazok, mint az övé csak kicsit olcsóbbak, ami nem utolsó dolog azért.Én rá szavazok.
2006. október közepe óta szedem a közepes vitamint. A legelső változás az volt, hogy a vizeletem színe, szaga megváltozott.
Akkor már hónapok (kb. nyár) óta volt a jobb vállamban állandó ízületi fájdalom. A 3. naptól a fájdalom észrevehetően csökkent, majd néhány nap múlva végleg eltűnt.
Éveken át kezelték Roaccutannal a rosaceámat, az eredmény 95%-os lett, ami alatt azt értem, hogy a kezdeti, kiterjedt gyulladás elmúlt, de a tünetek jelentősen enyhébb mértékben azért jelentkeztek. A vitaminszedés elkezdése után pár héttel a tüneteim látványosan csökkentek, mostanra majdnem teljesen meg is szűntek.
Mióta szedem a vitamint, elmaradtak az azelőtt az egyik pillanatról a másikra rám törő ólmos fáradtsági rohamok.
Allergiás vagyok a parlagfűre és a feketeürömre, de a Telfastot még a szezonban abbahagytam. Ha a teszt nem mutatja ki október 13-án, akkor nem is tudok a betegségről, annyira nincsenek tüneteim.
Lecsökkent az alvásigényem, 4-5 órai alvás után sem vagyok fáradt. Ugyanakkor alvászavarom is van, mert ha 2-3 órai alvás után felébredek - ami sajnos gyakran előfordul - nem tudok ismét elaludni, ez az egyetlen kellemetlen hatás, amiről beszámolhatok.
igen
vitamint is szedtem (alapot), de nálam nem volt semmi hatása
a kezdetekkor minden átmenet nélkül hozzá szokott a szervezeted?
Azóta is érzel még + pozítiv változást?
Olvastam és hallgattam Lenkei előadását is.
Aki teheti menjen el és készüljön fel rá, hogy hihetetlen jókedvre deriti a humorával.Végig nevettük az egész előadást,úgy gondolom nagyon tanulságos és sok igazságot foglal össze bizonyitoékokkal.
A vitaminjait én kicsit túkapásnak gondolom,de szedenk nagy dózisúakat mát öt éve.
olvastam. akkor tetszett, és el is hittem.
aztán ha az ember gondolkodik, emésztgeti a dolgot, akkor már felmerülnek benne bizonyos kételyek.
szóval szerintem nem szentírás, bár biztos van amiben igaza van. érdemes elolvasni, gondolatébresztő olvasmány!
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata