Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklás-csicsókás vitaminsaláta recept

Céklás-csicsókás vitaminsaláta recept

A Céklás-csicsókás vitaminsaláta hozzávalói:
50 dkg cékla
50 dkg csicsóka
3 szál sárgarépa
3 lilahagyma
6 gerezd fokhagyma
tengeri só
almaecet
édesítő ízlés szerint
víz
1 teáskanál reszelt gyömbér
2 teáskanál őrölt szegfűbors
1 evőkanál kapor

zöldpaprika
főtt tojás


A Céklás-csicsókás vitaminsaláta elkészítési módja:
A céklát és a répát félpuhára főzzük, majd csíkokra, illetve karikákra szeleteljük. A hagymákat felszeleteljük, megsózzuk és hagyjuk állni. A csicsókát uborkagyalun vékonyra vágjuk, sózzuk, pár csepp citromlével elkeverjük. Porcelán tálba helyezzük, a hagymát kicsavarjuk, és az egészet a fűszerekkel elkeverjük. Zöldpaprika és főtt tojás karikákkal díszítjük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A céklás-csicsókás vitaminsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook