Cékla tartósítás, de nem ecetesen, hogyan? (tudásbázis)
4. evetke67 (válaszként erre: 2. - Mohonc)
2010. márc. 29. 09:15
Én szoktam csinálni céklából nyersen salátát. Két közepes céklát, 1 közepes répát, 1 almát, kis darab tormát a sajtreszelőn lereszelek, és kb fél citrom levével elkeverem. Hűtőben kell tárolni, néhány napig biztosan nincs semmi baja, és rendkívül egészséges!
3. vaczila
2010. márc. 28. 18:31
Hát más nem jut eszembe, csak a fagyasztás.
2. mohonc
2010. márc. 28. 10:16
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valami ötletetek arra, hogyan lehetne a céklát nem ecetes módon tartósítani. Pl. reszelve és nyersen, csak a módját nem tudom.
Kösz!
1. mohonc
2010. márc. 28. 10:15
Cékla tartósítás, de nem ecetesen
További ajánlott fórumok:
- Kaptam egy láda paradicsompaprikát. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám tartósítani? Félek, hogy ránk romlik. Köszönöm.
- Ha nem akarok kombucha teát késziteni, hogyan tudom tartósitani a gombát?
- Hogyan kell fokhagymát tartósítani?
- Hogyan lehet tartósítani a szálasvirág-csokrot?
- Hogyan lehet tartósítani a fokhagymát?
- Nagyobb mennyiségű friss snidlinget hogyan tudok tartósítani, mit tudok belőle készíteni?