Ceglédi kórházban ügyeletesnél szülni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Igaz az a hír, hogy Cegléden nem lehet szülésznőt fogadni, ha nincs fogadott orvosom? 2012-ben mi a véleményetek az ügyeletes orvosnál való szülésről?
Szia.
Melyik két orvosról volt rossz véleményed? Ha ugy gondolod akkor priviben írd meg a nevüket, és azt is miért.
Köszi.
Sziasztok!
Nekem két gyermekem van és mindketten nehezen fogantak meg. Nekem a fogadott orvosom Habony főorvos úr volt.
Sajnos a lányom születését pont lekéste. Konferencián volt Nyíregyházán. Amint telefonáltak neki útnak indult. Fél háromra ért haza de a lányom 2óra 5perckor megszületett. Akkor pont Bihari Tóth György volt az ügyeletes. Egy kincs volt. Nagyon kedves, aranyos és türelmes volt. Kár hogy már elment.
Mikor a fiam született már résen volt és pont ő volt az ügyeletes. Mikor komplikáció lépett fel akkor fél percen belül mellettem termett, pedig pont fenn volt a nőgyógyászaton.
Szóval ha valaki fogadott orvost keres őt maximálisan tudom ajánlani. Nekem csak jó tapasztalatom volt vele. Azóta is hozzá járok, bár már nem tervezünk több csemetét.
Jó egészséget és boldog anyaságot kívánok minden kismamának. :-)
Sziasztok Cegléden szülő nőtársaim.
Lehet hogy meg fogtok lepődni,de én a Harmosnál szültem(császár) ügyeletben karácsony másnapján és tökre meg voltam vele elégedve!Pedig nem volt fogadott orvosom,sem ő sem más.Se szülésznő nem volt.
Ez az egy jó élményem volt ott.Előtte is és utána is borzalmas volt az ellátás és a hozzállása a dolgozóknak!
Tragédia ami ott van.pedig azt hallottam hogy nagyon minőségi munka megy ott azért nem mentem Szolnokra.Ha lesz második babám akkor Szolnokra megyek,csak a Harmost is vinném magammal.
Én is ügyeletes orvosnál szültem Cegléden!
A véleményem nem jó!
Bár az egész nőgyógyászatról rossz a véleményem!
De az is lehet, hogy csak rosszkor voltam rossz helyen!
Hát igen a Harmos :(
Pont ma voltak vele borzalmas élményeim :(
Utálatos volt:(
Húú, most megnyugtattatok. Emlékeim szerint is kedvesek az orvosok, de az én szülésemnek már 4 és fél éve.
Bízom abban, hogy az ügyeletes orvos is megfelelően fog ellátni. Csak sajnos az emberek többsége őrültnek néz, amiért nem fogadok orvost.
Én is a Kopárnál születtem!!! :)
Én nem szültem még de növérem a Ceglédiben szült.Nem volt fogadott orvosa és így is megvolt elégedve :)
Lenézett hozzá elég sűrűn megvizsgálta nagyon szépen levezette a szülést és utánna is szépen bánt vele pedig nem kapott egy vasat sem!!!
Egyébként Deáki dokinál szült(hát én nem szülnék nálla) de nem volt gond!
Teljesen pozitív tapasztalatom van, próbállak megnyugtatni. A nőgyógyász főorvos úr,aki fogadott orvosom volt a terhesség megállapításától kezdődően, illetve azt megelőzően magánrendelésein a páciense voltam. Szabadságra utazott, amit előre jelzett felém, ez a szülés várható időpontját megelőzően 6 héttel történt. Elkezdett folyni a magzatvíz...gyermekem ülő pozícióban helyezkedett el a hasamban...nem volt mire várni...az éppen ügyeletes orvos császármetszéssel levezette a szülést...viszonylag gyorsan...
Magzatvíz szivárgástól számítva a születésig eltelt idő 3,5 óra volt...kellemes élmény marad számomra...
Az orvos és a szülésznő, illetve a nővérek részéről tapasztalható volt a gondoskodás, köszönet érte. Sok szerencsét és kitartást kívánok !
Sziasztok!
Jelenleg második gyermekemmel vagyok várandós. Az elsőnél volt fogadott orvosom, de annak ellenére, hogy 9 hónapig hozzá hordtuk a pénzünket, az utolsó pillanatban "lepasszolt" másnak. Tanulva ebből, most úgy gondolom, hogy az ügyeletesnél fogok szülni.
Mi a tapasztalatotok a Ceglédi ügyeleten való szülésről?
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Véleményeket szeretnék olyan anyáktól, akik a Flór Ferenc kórházban szültek ügyeletesnél, hogy mik a tapasztalatok!?
- Uzsoki kórházban ügyeletes orvosnál szülni...
- Mi a véleményetek Dr. Habony Pálról a ceglédi kórházban?