Catawiki - Tapasztalatok, vélemények, hasznos tanácsok (beszélgetős fórum)
Szia!
Több mint egy éve rendszeresen vásárolok a CATAWIKI segítségével.
Röviden a tapasztalataim:
- elég magas a szállítási idő és az szállítási ár (bár mind kettő az eladótól változik - van aki így akar minimál árat létrehezni illetve figyeljünk a személyes átvételre)
- a téma szerinti csoportositás és a heti licitálás zárása nagyon jól ki van találva, az eladó és a vevő közötti kapcsolatot tökéletesen irányítják
- bármely probléma esetén azonnal intézkednek, ha másképpen nem lehet megoldani vissza küldik a vételárat
- a fenti szolgáltatásért 9%-ot tartanak maguknál
- én teljesen meg vagyok elégedve a termékekek minőségével, bár licitálás előtt legyünk figyelmesek: keressünk rá máshol mennyít érhet, alaposan nézzük át a termék fotókat és az eladó értékelését
:-)
Sziasztok!
Az aukciós terek közül csak a legnagyobb magyart használom. Persze körülnéztem a többin is,de végül nem rendeltem sehonnan. Ez azonban most meg fog változni. :)
Regisztrált közületek valaki a catawikin? Rendeltetek már onnan valamilyen terméket?
A magyar nyelvű oldalon kevés információt találtam a fizetési lehetőségekről, az angolom pedig eléggé megkopott az évek során... Tudja valaki, milyen lehetséges fizetési módok közül lehet választani?
És a lényeg: mennyi idő alatt érkezett meg a termék? A képeknek megfelelő állapotú volt? Szóval, elégedettek voltatok a kapott holmival?
További ajánlott fórumok:
- A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok
- Első randira hasznos tanácsok :)
- Hasznos és jó tanácsok, ötletek!
- Sonkapréshez szeretnék recepteket, és hasznos tanácsokat kapni. Köszönöm szépen!
- Hasznos tanácsok Horvátországba utazóknak
- Ki szeretnénk menni a bécsi karácsonyi vásárra saját autóval.Tudtok segíteni hasznos tanácsokkal?Pl. hol érdemes hagyni az autót stb.