Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Süteményben a búzadarát mivel helyettesíthetem? fórum

Süteményben a búzadarát mivel helyettesíthetem? (tudásbázis)


19. bozsu55 (válaszként erre: 15. - Papája)
2021. aug. 6. 14:03

Minden krémhez rétes lisztet használok ősidők óta!

Sőt van egy palacsinta receptem rétes lisztből.


Gyanítom,hogy a recepthez csak kis mennyiség kell,ezt kiválthatja rétesliszttel,ha mondjuk fele-fele az már más eset.

18. Napsugár8 (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 6. 13:43
A krémbe. Akkor a legjobb a grízes liszt, vagy rétes liszt, ki hogyan nevezi. Persze, ha azt tudsz venni ott, ahol laksz.
17. Napsugár8 (válaszként erre: 14. - 94a06e9696)
2021. aug. 6. 13:41
Ez az, hogy nem tudjuk (pedig valaki kérdezte), hogy a tésztába kell, vagy a krémbe, esetleg egyéb fajta töltelékbe????
2021. aug. 6. 13:40
A krémhez kellene
15. papája (válaszként erre: 13. - Napsugár8)
2021. aug. 6. 13:26
Én gyakran használok réteslisztet gríz helyett a mézes krémes krém töltelékébe, de más sütik töltelékéhez is.
14. 94a06e9696 (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
2021. aug. 6. 12:23
Gondolom ez valami grízes krémes lehet, ahol a krémben van a gríz, szerintem oda a kuszkusz nem igazán nyerő, ahogy a kukoricadara sem, inkább a rétesliszt, a búzakorpa vagy egyéb korpa...
13. Napsugár8 (válaszként erre: 12. - Leoborta)
2021. aug. 6. 10:21

Igazad van! Rétes lisztnek, vagy grízes lisztnek nevezzük azt, ami nem annyira lágy, van egy kis tartása.

Talán ez lesz a legjobb megoldás.

2021. aug. 6. 10:15
liszt
2021. aug. 6. 10:07

A kuszkusz-ból többször készítettem már csodálatos "grízgaluskát", gondolom, hogy süteményben is megállná a helyét. Már önmagában a tésztánál, krémbe rakva nem biztos, hogy jó.

Ha kapsz kuszkuszt, próbáld ki belőle a grízgaluskát, és akkor el tudod dönteni, belerakod-e a sütibe.

2 tojáshoz 14-16 kk. kuszkusz kell, és ne leszűrd, hanem szűrőkanállal merd ki a galuskákat a főzővízből. Csodálatos, rezgős galuskák vannak belőle.

2021. aug. 6. 09:19
Puding vagy étkezési keményítő
9. 94a06e9696 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 6. 09:16
A krémbe kellene?
8. NomNom (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 6. 09:16
A kukoricadara a jobb szerintem mert hasonló lesz az állaga. Zabbal szerintem elég folyós lenne.
7. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. aug. 6. 08:55
Gluténmentes rizsdarával, vagy van barna rizsdara is.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Zsifi1)
2021. aug. 6. 08:33
Meg fogom próbálni.köszönöm
5. Zsifi1 (válaszként erre: 4. - 2f9443a416)
2021. aug. 6. 08:26

Ezek jók, tényleg

Vagy zabpehely késes aprítóval lezúzva.

2021. aug. 6. 08:21
Zabkorpa, darált dió, zsemlemorzsa!
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Zsifi1)
2021. aug. 6. 08:20
Azzal kb ugyanolyan lenne?Mézes süti receptbe kellene.
2021. aug. 6. 08:17
Kukoricadara esetleg?
2021. aug. 6. 08:16
Külföldön élek és itt nem lehet kapni,viszont egy sütemény receptnél írja.Köszönöm ha valaki tud segíteni.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook