Butaságot csináltam? (beszélgetés)
Igazából sosem lesz a régi.....pár hónap és ugyan úgy folytatódna,mint akkor a kapcsolatotok végén.
Ha gondoljátok,akkor beszéljétek meg...lehet egy próbát megér!:)
Sok szerencsét!:)
:DDDD
Én is erre tippelek!:)
Én marha meg végigolvastam a hozzászólásokat, volt ilyen olyan, s a végén benyomod: "megbeszéltük, semmki nem lesz köztünk"
Most komolyan egy 50 éves kommandósnak mondod ezt 20-on évesen.
Úgy fogtok még egymás karjába esni, hogy az csoda...
Én a te korodban... hűűű
megbeszéltük, semmi nem lesz köztünk.
köszi a hozzászólásokat.
:)))))))))))) teljesen igazat kell adjak Neked.
Ismét számból vetted ki a szót...:))
Áh,az igazi szerelem sosem múlik el.
az nem töltött káposzta:))
"ha kiderül, hogy nem lesz semmi,"
....akkor élvezze addig amíg van valami!:)))
Bírom az emberek logikáját ,komolyan:))
Fejben egy egész életet képesek lejátszani a maguk elgondolása szerint,és aszerint dönteni,ahogy a történet az agyukba véget ért.:)))
"ha kiderül, hogy nem lesz semmi,"
szerintem ezt a lehetőséget, nyugodtan elvetheted magadba..
"Ne gondolkodj , csak éld meg , és érezd jól magad, ne várj semmit , csak hagyd hogy alakuljanak a dolgok maguktól. "
számból vetted ki a szót..
Szerintem rajtad múlik minden-legalábbis ahogy Téged olvaslak-számomra teljesen egyértelmű a dolog.Ő feladta neked a "labdát" Neked le kéne ütni azt...
Ha olyanokat ír-amit célzásnak érzel-akkor biztosan megfordul a fejében a dolog. Ez szerintem ami Nálatok van-sokkal többről szól, mint "csak" egy kapcsolatról...
Szerintem ne toporogj egy helyben, hanem hagyd, hogy a dolgok alakuljanak ki-ismét.
Egyszerűen nem értelek.Miért kell már most elvárásokat ,meg közös jövőben való merengéssel elrontanod azt ,ami még csak most kezdődik?
Ne gondolkodj ,csak éld meg ,és érezd jól magad,ne várj semmit ,csak hagyd hogy alakuljanak a dolgok maguktól.
Miért nem bízol a közös jövőben?
Legyél türelmes... Várd ki, míg kiderül, mit akar.
Ha akar valamit, hurrá, ha meg nem, legalább tudod, mi a helyzet...
Próbáld meg. :o)
Én most egy olyan pasival élek házasságban, akivel 8 év után találkoztunk újra...
Igaz, anno nem párkapcsolat, "csak" barátság, szeretői viszony és szerelem volt köztünk, de akkor ő ezt még nem merte felvállalni.
8 év szünet után mi is így kezdtük, mint Ti most. És most boldogok vagyunk együtt. :o)
Hajrá! :o)
Bizony,MEG KELL PRÓBÁLNI!!!
Egy életre kétségeid lennének,ha most nem próbálnád meg.
Sok boldogságot,remélem összejön!
Próbáld meg, veszíteni nem veszthetsz semmit. Ha meg nem jön össze, legalább tudod, hogy megpróbáltad! Csak ne ess ismét bele azon hibákba, amikbe először!
Nem mondja, hogy szeret? Istenem, vannak ilyen férfiak. Inkább kimutatják, mint kimondják. Én már csak tudom... :) Én is ilyen kapcsolatban élek.
Próbáld meg, szívből kívánom, hogy boldogok legyetek!
Szerintem van esélyetek. Tanulj az előző hibáidból-és akkor lesz lehetőséged sikerre vinni a storyt.
Kivánom, hogy sikerüljön és boldog legyél..
Mit gondolnék?
Vesd bele magad ,ne filozofálj,hanem éld meg!:))
További ajánlott fórumok:
- Hozzátáplálás: mikor kezdjük, mit adjunk a picinek? - Ahogy én csináltam...
- Hozzátáplálás, ahogy én csináltam
- 8 millióból 12-t csináltam egy év alatt, részvényt vettem,...
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?
- Butaságot csináltam,mehetek holnap terhességi tesztért 52 évesen!
- Sok butaságot csináltam a múltban.