Buszokon bevezették az első ajtónál való felszállást, mi a véleményed? (beszélgetés)
sünike72!
Be akartalak csapni! No nem szándékosan, de jól "eltévedtem".
A Móriczon nincs is Metro. Szóval bocsi, véletlen volt!!!
:)
Ben, a Metrónál nyitva kell lennie!
Vegyél tömböt, jobban jársz.
A 24 órás bérletet is jól ki lehet használni.
Két- vagy többajtós jármûnél általános szabály, ahogy az elsô ajtón felszállás, leszállás a hátsó ajtó/ko/n. Amennyiben valaki mégis csal, a gépkocsivezetôt vonják felelôsségre, hacsak a megtévesztést valóban nem vette észre.
Mert azt hogy ellenôrzi, hogy érvényes jegyet lyukasztok, vagy már érvénytelent lyukasztok újra?
A magyarnak/pestinek sem kell hucutságért a szomszédba mennie :D:D Sokan sportot ûznek ebbôl.
:))
Csak beszélgetünk,nem kell mindenben egyetértenünk.
virág jó lesz az adatlapodra is?
Nagy tetűségnek tartom, hogy ha 1-2 megállót megyek az is aránytalanul drága.
Csak akkor megyek bkv-val, ha nagyon muszáj.
Persze, de ott lehet leginkább bliccelni is!
Meg is teszik.
Azért tettem be a linket, hogy láthassa nem kitaláltam ezt.
Nekem amúgy is az lenne sokkal szimpatikusabb, ha az országban nem lennének már annyira élhetetlen részek.
Senki sem törődik a vidék fejlesztésével.(hébe-hóba-mutatóba legfeljebb)
Amíg így elhanyagolják, addig nem lesz itt jobb senkinek. Ráadásul az emberek még egymásra haragszanak miatta. Nem kéne.
A budapesti BKV-ról van szó!
Pomázon, és arra felé, nem pár éve, hanem már 20 éve az első ajtónál lehet felszállni a buszra, a vezetőnél veszi az ember a jegyet. több mint 20 éve! Volánbusz.
A fóruminditó a BKV-ról beszélt.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan jó és hasznos dolgokat, amit más országokban bevezettek és nálunk is jó lenne?
- Van olyan ország, ahol bevezették már a gyermektelenségi adót?
- Sokadik alkalommal tapasztaltam, hogy egyes buszokon nincs...
- Van még kiegészítő jegy a jobb, légkondis buszokon? Találkozott már valaki ilyennel?
- Az egészségügyi dolgozók ingyen utaznak a buszokon, vonatokon stb. Bárhova utazhatnak, vagy csak a lakóhely-munkahely között?
- Van olyan város ahol bevezették már az igényvezérelt utazást? Milyenek a tapasztalatok?