Sokadik alkalommal tapasztaltam, hogy egyes buszokon nincs... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
És az utasellátós csokiroló!!! Hmmm, az milyen jó volt!
A hajam meg addig volt a mosás után finom illatú, amíg föl nem szálltunk a füstös vagonba.. mert még a peronon is lehetett cigizni a nemdohányzós kocsi előtt is! És akkor szoktam rá arra is, hogy vonatra/buszra nem szállok világos ruhában :)
Amúgy mióta kéktúrázunk látom, hogy sok helyen alig van busz/vonat közlekedés. Ők lehet, hogy kibírnák légkondi nélkül is csak kapnának picivel több járatot!
Régen sokkal több utas volt. Két kocsi között, wc előtt álltunk, amikor kollégiumba jöttünk/mentünk. Mégsem reklamáltunk, sokan leültek a padlóra, meg volt az előtérben lehajtható ülés. Dohányzó kocsikban tejfehér füst...🙂
Csavart gyümölcsfagyi az állomáson isteni volt!
Tényleg? Akadozik a mobilnet?
Miért, szerinted a buszon mi szolgáltatja a wifit? Debrecentől Budapestig húzza a busz a kábelt? :)
Egyébként meg, néhány szélsőséges helyet leszámítva használható a mobilnet, normális telefonnal, normális szolgáltatással.
Szerintem is.
De a buszok legalább tartják a menetrendet és nem késnek 240 percet.
Vegyél korlátlan netes előfizetést, a mai világban már nem nagy szám 🤷♀️
Klíma? Alig pár hétig van meleg, bírjuk már ki 😅
Gimnazista kori utazásaimat juttattad eszembe...
Mikor a jó kis gázolaj szagú buszon, mint a heringek úgy álltunk. Júniusra hónaljszőr alapján megismertem már az embereket. :))) Eldőlni sem tudtunk volna egy éles kanyarban kapaszkodás nélkül sem, mert egymást támasztottuk.
Mondjuk mostanság sem igazán kapaszkodnak az utasok a tömegközlekedési eszközökön, ahogy látom. Farpofára veszik a korlátot, majd nyomják a facebookot, vagy az instagramot ezerrel. :)))
Amíg még a sínre szarunk, ne az legyen a legnagyobb bajod, hogy nincs a buszokon wifi.
Vegyél korlátlan mobilnetet.
Én nem tudom milyen trend ez, de egyre több helyen szűnik meg az ingyen wifi 🤷♀️
Totál érthetetlen helyeken is pl szálloda
Ha ez vigasztal, mi Belgiumban tapasztaltunk hasonlót. Az elvileg fejlett nyugaton. :)
Se wifi, se saját net a vonatokon, jó esetben az állomásokon van egy kicsi. Ellenben a jegyet app-ba veszem, de ha nincs net, nem tudok belépni, így a kaller nem tudja megnézni.
Pontosan.
Kizárólag távolsági közlekedésben,minimum 100km felett tartom esetleg fontosnak.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- A mérleg pasik havi 1 vagy 2 alkalommal megelégszenek?
- 18 éves vagyok és mostanában elég gyakran ki szoktam verni, van úgy, hogy naponta 2-3 alkalommal is, ez normális vagy túlzásba viszem?
- Fussunk heti alkalommal
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Naponta hány alkalommal szoktatok enni?