Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Van még kiegészítő jegy a jobb, légkondis buszokon? Találkozott már valaki ilyennel? (tudásbázis)
Városon belül utaztam kevesebb mint 3 km-t, de sajnos csak a pesti busszal volt időben megoldható. 150 Ft-ot kellett fizetni pluszban :-(( Amúgy meg megszüntették az 5 km-re kiszabott jegyet, az alsó határt felemelték 10 km-re, így 250 a sima jegy. Mindez a város közigazgatási határán belüli útszakaszra, mert ezt az irányt nem minősítik helyi járatnak..... No comment.
Nálunk sz****k rá,hogy hány km-ig mennyi...
Fizetni kell a max. kiegészítő jegy árát a szimpla jegyeddel.
Így ilyen busszal nem 250-ért utazok a szomszédba,hanem majdnem 800 Ft-ért.
[link]
Itt van az első táblázat, hány km-ig, mennyi a plussz kieg.jegy és hozzá a buszjegy.
Most nem értem, hogy mit mondasz.
Én 7 km-re is a teljes árat fizettem!!!
100 km-ig, "csak" plussz 150 forintot kell fizetni. Benne van a táblázatban.
Igen.
Budapestről jön-Budapestre megy fizetned kell azt a plusz 400-500 Ft-ot,még ha csak a szomszédba városba mész,akkor is.
Én még nem.
Ez csak a Budapestre menő buszra vonatkozik?
Találkoztam e már ilyennel?
Naná...
Minden olyan buszon fizetned kell a kiegészítő jegyet,ami Budapestre megy vagy onnan jön...
Tehát ha én a szomszéd városba akarok átmenni,ami 7km-re van (a normál ár 250 Ft egy felnőttnek)
de csak budapesti busz megy arra,akkor fizetnem kell plussz kb. 400ft-ot.
Teljesen mindegy meddig mész,fizetned kell.
Más buszokon nincs ilyen.
nem még, hanem már van. Április óta bizonyos távolságira vannak. A honlapjukon fel van tüntetve, hogy melyik járatokat érinti, párszáz ft.
Esetleg megkérdezni VOLÀN-pénztártól.
[link]
Van kieg. jegy, csak nem tudom, milyen járatokra.
Nem tudok róla. Még soha.
Hol lehet ennek utána nézni? Nemrég mentem hosszabb távolsági, légkondis, busszal, de nem kellett plussz díjat fizetnem.
Már nincs ilyen?
Van még kiegészítő jegy a jobb, légkondis buszokon? Találkozott már valaki ilyennel?
További ajánlott fórumok: