Bundázott alma recept
A Bundázott alma hozzávalói:Hozzávalók
alma (de lehet bármilyen gyümölcs, pl. banán, lecsepegtetett barackbefőtt, stb.)
6 ek. liszt
2 dl tej
1 kk. fahéj
4 ek. cukor
1 cs. van. cukor
2 tojás
A Bundázott alma elkészítési módja:
Elkészítés 1.Az alma magházát eltávolítjuk, meghámozzuk, felszeleteljük. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztaszerű tésztát készítünk, az almaszeleteket egyenként megforgatjuk a tésztában, majd forró olajban mindkét oldalukat szép pirosra sütjük. 2.Papírtörlőre szedjük, a tetejüket vagy porcukorral megszórjuk, vagy egyik felüket csokival bevonjuk, és kókuszreszelékkel megszórjuk
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2012. nov. 6. 15:53
A bundázott alma elkészítési módja és hozzávalói.