Bundás csizma v. béleletlen, vastagabb bőrcipő, dupla zoknival? Melyik, és miért? (tudásbázis kérdés)
- Ici-picit nagyobb legyen a cipő, mint a lába, hisz a levegő is szigetel.
- Legyen normális vastagságú talpa a cipőnek.
- legyen bélése is.
Azt sem árt, ha vízálló.:)
Sok szülő sajnos spórol a gyermeklábbeliken, pedig, ha nincs az embernek pénze a kínaiban is kap olyan cipőt ami megfelelő.
A tornacipőnél, és az edzőcipőnél bármi jobb, de sokan nem vesznek átmeneti cipőt:((((((((
Én nem várom meg, csak sok kisgyereket látok edzőcipőben (műbőr) Nem hiszem, hogy nem fázik a lábuk!!!! Műbőr aztán mindent csinál, de nem szigetel jól az tuti..
Szerintem már a kínaiban is vannak jó kis magasszárú zárt bakancsok, amik ebben az időben elkelnének a gyerekek lábán.
Én nem kísérletezem. Nem akarom, hogy felfázzon!!!!
Akkor is kell a friss levegő:D
Természetesen bundás csizma, de nem műszőrmés. Legalábbis törekszem, hogy ne "olyan" műanyagos bundája legyen.
Nagyon hidegre vastag talpú, vízálló kisbaki ami hótaposó is egyben. Így legalább nem kell 26 cipellő:D
Nálunk reggel 2 fok volt, én csizmát adtam rá, egy harisnyával, nadrággal.
Én is könnyen felfázok lentről, nem kísérletezek.
Mindegy, csak a cipő talpa az érdekes. Lehetőleg ne legyen túl sima, mert akkor ha havas/jeges az út, az ember pillanatok alatt a földön találhatja magát.
Egyébként nekem van bélelt csizmám is, meg olyan is, hogy több zoknit húzok egy vékonyabb cipőben. Eddig egyikkel sem volt az égvilágon semmi probléma. A hatás nálam ugyan az...
További ajánlott fórumok:
- Ha vastag a vádlim, ha diéta mellett intenzíven sétálok a futógépen nem lesz vastagabb?
- Mit csináljak, hogy a karom egy kicsit vastagabb legyen?
- Két hete csinálom az Insanity edzéstervet napi 1500 kalóriás étkezéssel és csak vastagabb lett a hasam. Miért? :(
- Viszonylag vastagabb filc lapokat keresek (min. 3-4mm), hol kaphatok ilyet?
- Milyen kóddal lehet vastagabbá tenni a betűket a naplóban?
- Leg Magic-et alighogy elkezdtem használni, visszakeményedtek az izmaim és most még vastagabbnak tűnnek. Tud valaki valami okosat mondani?