Bumeráng :) (beszélgetés)
Állítólag 8 embert kirúgtak a Neo FM-től, hogy az a 3 majom ott dolgozhasson tovább. Ráadásul kék csillagosok, sose szerettem őket, régen a főnököm mindig azokat hallgatta délelőtt, már ki voltam tőlük.
Jól van. :))
Most már vége lesz, legalábbis remélem. :)
Nem idegesítettem föl magam, csak a véleményem mondtam el róluk.
Jól van azért ne húzd fel magad, mert így is meleg van, nehogy beteg legyél. Aztán megint elhappolod előlem a fagyimat! :))
Nem szeretjük és kész.....! :D
Én mást szeretek. :)
Annyi kárt okoztak a magyar zenészeknek, hogy iszonyat. Csak a külföldi sz.rokat nyomják. Rengeteget számít egy magyar együttesnek, hogy hol adják le a zenéiket. Az eddának össz vissz 2 számát adják már évek óta, a hűtlent, meg a kör közepén állok- ot azt kifújt, holott rengeteg zenéjük van. De nem csak az eddát hozhatnám szóba, hanem más magyar együtteseket is. Mocskos idegen érdekeket szolgáló bagázs az egész.
Én sosem szerettem őket, nekem nem fognak hiányozni!
Marha korrekt rádió állomás. Annyi tartozásuk van, hogy lehet lehúzzák a rolót.
A mosoly turnén részt vett a haverom, egy dob alapra kellett gitározni valamit. A főnyeremény egy teflon húros elektromos gitár volt. Haverom kb 25 éve gitározik ő volt a legjobb, de érdekes módon nem ő nyerte, hanem egy olyan fazon, aki össze vissza hibázott. A végén kiderült, hogy az nyerte meg a versenyt aki abban a hangszerüzletben dolgozott, amelyik felajánlotta a gitárt főnyereménynek.
Mocskos egy banda.
de itt:) aztán, hogy melyikverzió az igaz? majd kiderül
nem tudom be szbad e linkelni, ..
[link]
Ez nagyon jó hír! Hol olvastad? :O
Régen sokat hallgattam őket, jobbak voltak mint most. Mostanában a Balázsékat jobban csípem, viccesebbek szerintem.
én meg ma olvasom, hogy megmenekülnek :O
na vakh melyik lehet az igaz? remélem az utóbbi!
én a csapatból talán a legjobban a borost bírom:) bár szerintem így együtt az igaziak:)
a lényeg, vidáman induljon a reggel.. márha van rádiózós idő:)
na reméljük megmaradnak. jó lenne.
Hát nagyon remélem, hogy marad a Neo. Azt mondták, hogy a vezetőség mindent megtesz ez érdekében.
Bírom mindhármójukat, de be kell vallani, Bochi viszi a hátán az adást, sőt kifejezetten szőrnyű néha, amikor a Vogci és a Lali ketten vezetik a műsort. Én ettől tudnék sokszor falra mászni. :)
Nem igazán mondanám magam rajongónak (én sem hívom őket isteneknek, még soha nem küldtem nekik egy sms-t sem ), de nincs olyan nap, hogy ne hallgatnám legalább egy picit őket. Az iskola miatt reggel sajnos kevés az időm, ezért délután szorgalmasan letöltöm a netről az aznapi adást, és a szabadidőmben visszahallgatom. Nagyon jó kikapcsolódás számomra, sokkal jobban szórakozom, mintha brazil szappanoperákat néznék a tévében...
én szeretem őket. ebből mi igaz, hogy lehet megszűnnek? uyge nem?
Hallgatom őket, de nem vagyok rajongó szóval nem tartom őket isteneknek, szerintem túlzás. Három jó arc csávó akik nagyon értenek a szórakoztatáshoz bár attól, hogy Voga a lányát mennyire isteníti a többieket meg szarozza, a falra mászom, olyankor szoktam elkapcsolni.
Én szeretem reggel hallgatni.
Te is Bumeráng rajongó vagy? Itt egy fórum, ahol beszélgethetünk bármiről, ami a műsorhoz kapcsolódik. :))