Budapesti Flextronics munkásszálló merre van? Biztonságos a környék? (tudásbázis)
A X. ker Hangár utcában van a cég.
Flexes buszok nem hiszem, hogy vannak, mert tömegközlekedéssel megközelíthető.
Van több munkásszálló is a X. kerületben. Nem tudom milyenek, de kívülről az a benyomásom, hogy belülről meglehetősen retro életérzés fogadhat:)
Én is a X. ker-ben lakom, a környék semmivel sem veszélyesebb, mint Budapest bárhol máshol.
Megmondom őszintén nagyon félek ettől az egésztől.
Lehet olyan albérletet találni ami rendes bejelentett? mert pl igénybe tudnám venni az állam által adható albérlet támogatást
Hát a barátommal mennék fel.
Nem hiszem h oda viszik fel,csak most ott is van munka.
Merre lehet vajon aza munkás szálló amit a vállkozó mondott?
Sziasztok!
Jövő héten fogok felmenni Zalaegerszegről Pestre a flexbe dolgozni.
Remélem valaki itt tud pár kérdésre választ adni. A vállakozó tud biztosítani munkás szállót addig amig nem találok albérletet. Tudja valaki hol van ez a munkásszálló?
Vannak ilyen flexes buszok? Merre érdemes albérletet nézni ami azért közel van a szálláshoz?
Néztem térképen a 10. kertület elég közel van,de azt mondták h az tök veszélyes környék. Igaz ez?
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Egy kis budapesti atlasz
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. Tudja valaki melyik biztonságszolgálat dolgozik ott?