Budapesten melyik turkáló(k)ba szerettek járni? (tudásbázis)
Sziasztok! :)
Nekem most lett egy új kedvenc turim, gondoltam emgosztom veletek.
Angyal Ruhabolt a neve. A Váci út 114 szám alatt van, az Árpád hídnál, a Volán busz megálló felé elindulva.
Nagyon sok divatos, márkás, és szinte új ruhájuk van olcsón.
Van vállfás, és turkálós részük is.
A kabátok...na azok szuperek. Potom 2-3 ezer forintért nagyon csini kabátokat lehet venni ott.
:))
Nekünk is tetszett, vasárnap csak vásárolni mentünk és a dinók sipákoltak mindenfelé.
"A kiállítás keretén belül az őslények életet 3D mozi vetítésen ismerhetik meg az idelátogatók, a gyerekeket színes programok várják az oktatási részlegen. "
Feltétlenül! Köszi az infót:)
Bence imádja a dinókat:DD
Aki egyszer kipróbálta,nem nagyon akar máshova menni :DD
Az tetszik benne,hogy nagyon komplex-mindenfajta játék megtalálható benne,még kalandpálya is van,mászófal-egyszóval csúcs.Még a felnőttek is jól elugrabugrálnak:DD
OFF---Ezt nem tudtam,nem hallottam róla:O
Igaz,nem sűrűn járok a KÖKI felé.-inkább Wekerlén mozgok.
A játszóházban voltunk vagy kétszer,nagyon szupi-,de az Elevenpark jobban bejön a fiamnak,sokkal nagyobb,több a lehetőség -és a szülinap is egy tízessel olcsóbb.
Kösz!
Már elég régen jártam arra...
A KÖKI Terminálban Dino kiállítás van minden szinten hatalmas állatokkal.
Vasárnap nagyon sokan voltak.
Már elköltözött a szépséghibás üzlet-annak a helyén van most a turi-január végén költöztek egy házzal arrébb-de itt jóval tágasabb,nagyobb a helyiség,és nincs az,hogy a másikat tapossák az emberek.
Mondjuk 9 kor itt is biztos nagy a tömeg-én általában negyed tíz,fél tíz tájban érek oda.
Hétfőn,és csütörtökön érdemes menni,akkor jön árú.
Szerdánként minden darab 100 forint,és volt,hogy egész jó pólót vettem a fiamnak .
ÓÓÓÓ!
Köszi, tudom már melyik az!
A Penny közelében van.
Én úgy láttam ez egy kisebb üzlet és a szépséghibás bolt még megvan, ez elég nagy üzlet.
Persze! Ahol a szépséghibás termékek boltja volt-mosógép,stb-elektromos gépeket árultak.
Corvin krt.eleje.A pontos házszámot nem tudom sajna.
:D
És a Blaha Lujza tértől nem tudod véletlenül hogyan tudnék eljutni oda? :D
És tényleg jó? :)
Kár hogy én nem arrafelé lakom. Nem szeretnék sokat bkv-zni azért egy turi miatt... idő sem engedi:S
Húú, hát köszönöm szépen a válaszokat:)
Belvárosban keresnék a Blaha Lujza tér - Oktogon körül.
Ha tud még valaki valami jót, írjatok! :)
Szerencsére nálunk nemrég nyílt egy Angol turi.Kispesten van.
Nagyon szuper dolgokat ki lehet fogni- a héten kétszer,mikor árut hoznak.
Lányomnak olyan pókasszony jelmezt vettem,ami vadi új állapotú-és az aukciós oldalakon 3-4 ezer használtan.
Fiamnak olyan hótaposót vettem,ami használtan minimum 3-4 ezer.
Darabja 500 forint mindennek-kabát,sapka,ruha.
Nagyon szép overált találtam pár hete a 9 éves fiamnak.Ennél csak drágább turikkal találkoztam.
Te jó ég, 7000 Ft-ért veszek simán újat :O
Maggie's és a Háda kilós?
További ajánlott fórumok:
- Vannak Budapesten olyan turkálók, amelyekben márkás cuccokat lehet kapni? Olyanok, mint pl.Bershka, Zara, H&M, Jeans Club boltokban.
- Létezik olyan Budapesten, hogy cipőturi, vagy olyan turkáló, ahol sok cipő közül lehet válogatni?
- Hol vannak Budapesten igazán jó vintage turkálók?
- Hol találok olyan turkálót Budapesten(belvárosban), ahol márkás cuccokat is ki lehet fogni?
- Hol van Budapesten olyan turkáló, ahol sok gyerekruha van?
- Tudtok jó kg-os turkálókat Budapesten?