Budapest XVIII. kerület és környéke (beszélgetés)
Koszi szepen! Igen, okosan kerdeztem... :)
Elsosorban az lett volna a cel, hogy talaljak egy nagyon jo gyermekorvost, hogy ne akkor kelljen majd keresgelni. Nalunk legalabbis mindegyik dokinak van jo vagy rossz hire, nemelyiknek elrettento, ezert felteteleztem h arrafele is igy van, csak tul sokat kerdeztem egyszerre. :)
Egyelore berelni fogunk lakast vagy kis hazat, de sajna nem sok kiado van arra. Amugy tetszik a kertvarosi resze, ott lattunk parat. Lakas is jo lenne, csak a paneltol felek (most teglaban lakunk), mert mindent athallani. Es hat jo lenne egy bolt is a kozelben.
Elég nehéz a kérdéseidre válaszolni, főleg azért, mert nem tudod, hogy melyik részre költöztök. A 18. kerületnek van lakótelepi, lakóparki és kertes házas része is. Szerintem jó hely, bár kicsit messze van, mármint nekem, mert minden a város másik végében van számunkra.
Aki viszont itt alakít ki magának életet, annak szuper.
Koszi szepen!
Azt, hogy pontosan hol lesz lakas, meg nem tudjuk, csak azert kerdezek elore orvosrol, hogy tuti jo doktort valasszak majd a babamnak. Nem baj, ha picit messze van, csak ertse a dolgat.
Gyerek orvos több helyen is van, attól függ, hogy a kerület mely része. Kórház ügyileg a dél-pestihez tartozunk, gyerek kórház szempontjából pedig Heim pálhoz....
Baba.mama klub is van több helyen is...
Par heten belul odakoltozunk, es szeretnek kicsit informalodni, "milyen ott az elet". Legfontosabb szempont a 8 honapos kislanyommal kapcsolatos:
- ki a legjobb gyermekorvos a kornyeken?
- tudtok-e baba-mama klubot?
- van-e a kozelben korhaz?
- bevasarlo kozpont, park gondolom van arrafele.
- milyen a "hire" ennek a kornyeknek?
- lakotelep vagy kerteshazas ovezet?
Barmifele infot koszonok szepen! (Legfontosabb a gyermekorvos. :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik budapesti kerületben (vagy környéki városban/faluban) élsz, és mi a környékeden a legjobb/legrosszabb hely lakhatás szempontjából?
- Olcsó és jó fodrászt keresek Budapesten! Valahol a VI., VII. kerület környékén tud valaki?
- Ismertek-e megbízható, lelkiismeretes, normális, alapos, szakmailag tuti jó nőgyógyászt Budapest XVIII. kerületben vagy a környékén?
- Tud valaki ajánlani terhesgondozót Budapesten, a IV., XIII. kerület környékén?
- Tudna valaki ajánlani jó érsebészt, illetve magánrendelőt Budapest I. kerületben és környékén?
- Jó nőgyógyászt keresek Budapest 9. kerülete környékén!