Braxton-Hicks összehúzódásokból lehet baj? (tudásbázis)
Alkohol mentes pezsgő lett belőle :D
Az illúzió megvolt.
Nekem is necces a piàlás.
Jaj, meg azt mondta hogy este deci vörösbor.
Vajon tényleg lehet?
Eddig nem ittam semmit, de most úgy érzem lelkileg is jó lenne ennyi feszkó után :D
Mivel már jól felidegeltem magam, az aggodalomtól, hogy mi lesz, bementem a kórházba.
Méhszáj rendben, 3000, de a biztonság kedvéért kaptam tüdőérlelőt, holnap ismét.
Remelem nem lesz baj belőle.
Az orvos azt mondta, ha gond volna, befektetne, ez csak elővigyázatosság.
Mondjuk folyamatosan azt mondta hogy a görcsök miatt, egyszerűen hiba mondtam neki, hogy nem fáj, nem görcsöl, csak kemény.
Akkor max 1500 mg szedsz, beszélj a dokiddal, mert lehet azt 3000 mg is emelni. Nővérem végig ennyit szedett! 20 héttől voltak ilyen összehúzódásai.
Én napi 1000 mg-t szedtem, de amikor kicsit túlhajtottam magam, akkor még bekapkodtam pár 500 mg-t és pihentem.
Egy ideig szedtem magnosolvot, aztán magnerotot, próbáltam a sima klasszikus magneb6 készítményt.
Semmi. Utóbbiakból napi 3x2.
Ráadásul reggelente rendszeresen ébredek arra, hogy húzza a görcs a lábamat.
Milyen magnéziumot szedsz?
Iraas a házidokival Magnessi citricit, az 500 mg-s, abból mehet napi 5-6 szem is!!
Próbálj pihenni.
Ha nagyon aggódsz, akkor én azért felkeresném az orvosomat, hogy nézzen rá, minden oké e?
Sziasztok.
28 hetes vagyok, első babával. Hetek óta érzem azt, hogy időnként a méhem össze ugrik egy kis gömbbé, majd pár másodperc és magától elernyed. Leginkább a köldök körüli rész, alul puha marad. Nem fáj, legfeljebb kellemetlen.
Mindig elmúlik 5-10 másodperc alatt.
Tegnap egész nap tudtam itthon pihenni, akkor csak 4-5 alkalommal éreztem, ma viszont nagyon fárasztó napom volt, kb 10 alkalom volt, de lehet, hogy több.
Holnaptól nem dolgozom.
A méhszájat legutóbb a 21.heten ellenőrizték, akkor jó volt, legközelebb azonban sajnos csak a 31.héten megyek orvoshoz.
Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire normális ez?
Nem korai?
Rettegek a koraszüléstől.
Szedem a magneziumot marokszám, de nem ér szerintem semmit.
Ha holnaptól fekszek, az segíteni fog?
Köszönöm annak, aki megosztja a tapasztalatát.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Foghúzás után van valami, ami elősegíti a seb gyorsabb összehúzódását, gyógyulását?
- 3 éves fiam TV nézéskor sűrűn pislog, összehúzott szemöldökkel. Mitől van ez? Menjek vele orvoshoz?
- Tud-e valaki házilag készíthető pórus összehúzót?
- Hallott-e már valaki Dr Kelen-fahéjas zsírégető, bőr összehúzó kréméről?