Bőséges zöldséges ragus hús recept
A Bőséges zöldséges ragus hús hozzávalói:1 kg baromfi vagy sertés hús
olaj
4-5 fej vöröshagyma
2 petrezselyemgyökér
4 sárgarépa
2 karalábé
1 zellergumó
80 dkg gomba (lehet sampion, vagy csiperke is)
80 dkg zöldborsó
frissen darált bors
sok petrezselyemzöld
só
tejszín
A Bőséges zöldséges ragus hús elkészítési módja:
Pirítsuk a hagymát üvegesre, majd adjuk hozzá a húst és pörköljük meg, vagyis addig süssük kis lángon, amíg ki nem ereszti a levét és barnára nem pirul. Majd hígítsuk fel vízzel és hagyjuk főni. A gombát is dinszteljük és pirítsuk, majd daráljunk rá borsot, aztán sózzuk meg. Mielőtt teljesen átsülne a hús adjuk hozzá a zöldséget, majd fűszerezzük és végezetül pedig tejszínnel ízesítsü
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2014. szept. 16. 08:47
A bőséges zöldséges ragus hús elkészítési módja és hozzávalói.