Borzasztóan fáj a lábam, mitől lehet? (tudásbázis)
Egy helyben állni tudsz? Lábujjhegyen, illetve sarkon járás megy? Ha ülsz, fekszel, nem fáj, csak terhelésre?
A háziorvosodnak el kéne küldenie szakorvosokhoz, hogy mi okozza a tüneteidet, nem csak a melegre fogni.
Jobbulást!
Nekem akkor dagadt be nagyon a lábam,mikor festettünk,és napokig talpon voltam,ide-oda ugráltam egyfolytában.Előtte sosem volt még ilyen,de pihentettem,és magától eltűnt 1-2 hét alatt.
Lehet hogy sok neki a talpalás,és csak vizesedik,nem?
Egyébként nem egészséges az állandó lapos cipő sem!
Belgyógyász angiológust kellene megpróbáld mielőbb trombózis kizárása miatt.
Esetleg sebészet? Ezek persze csak tippek.
Nem kell félni a háziorvostól. Vissza kell menni kedvesen, de határozottan és gyors segítséget kérni, mert ha nem magánrendelés lesz, kellhet a beutaló.
Voltam vele orvosnál, igaz, még csak a háziorvosnál. Eleinte csak egy picit éreztem a papucsba, hogy dagad a lábam és fáj járásnál.
Akkor azt mondta az "idióta" orvos, hogy ez teljesen normális nyáron, hogy dagad a láb.
Semmilyen elváltozás nincs rajta, nincs elváltozás, semmi külső jele nincs.
Kenegettem és fásliztam éjszakára, az többnyire segített, volt, hogy napokig teljesen rendbe volt, majd újra. Mostmár a jégzselé sem segít és a fáslizás is, pihentetem sokat. Egyébként nagyon sokat gyaloglom.
Kb fél hónapja voltunk kirándulni, sokat hegyre fel, hegyre le... azóta fáj jobban, de már előtte kezdte.
A melóhelyem miatt még nem tudtam elmenni dokihoz, de jövőhéten elmegyek vmikor viszont már előre tartok a házidokimtól aki azt mondja normális...
Lassan alig birok már járni annyira fáj és nem csak a lábfejem, már a sípcsontom is és kezd aggasztó lenni az egész, még nagyon fiatal vagyok ahhoz, hogy így fájjon a lábam. Nem hordok magassarkút, szinte mindig teljesen lapostalpu cipőben járok.
Egyébként hova mehetnék vele? reumatológus vagy ortopéd szakorvoshoz?
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet szedni borzasztóan sok gyomorsavra Rennie-n kívül? És hányás ellen B6-on kívül?
- 4,5 évesem borzasztóan köhög, mi lehet a baj?
- Borzasztó fejfájás, miközben a vérnyomás rendben. Mitől lehet?
- Havonta 1-szer, 2-szer borzasztóan fáj a húgom gyomra, mitől lehet?
- 4 éves kisfiam borzasztóan rágja a körmét, hogy tudnám erről leszoktatni.?Próbáltunk 1 ecsetelőt, de nem vált be.Lelehet erről szoktatni!?
- Borzasztó gyomorfájás - Lehet a Szűz Tea fogyasztása miatt?