Bordaporcgyulladás, hátfájdalom, légzés (beszélgetés)
köszönöm szépen!
sajnos már ez is megvolt...
azért is irtam ide, hogy van-e valaki, aki hasonló gonddal küzd, hogy a hátával van valami, ami a mellkasi résznél okoz galibát
angol fórumokat találtam sokat, de jó lenne itt is beszélgetni valakivel
Nem olcsó de megéri egy ételallergia vizsgálatot megcsináltatni. Egyes ételek képesek bordaporc duzzanatot vagy egyéb csontfájdalmat okozni, ami elég fájdalmas, de mindenképpen kellemetlen érzést ad. Mindez rossz közérzettel párosul és a hagyományos orvosi vizsgálatokkal nem mutatható ki. Ezen felül lehet bal vagy jobb bordaív alatti fájdalom kisebb nagyobb végtagduzzanattal, amely nem fáj, csak a cipő jelzi, hogy szűkebb.
A pánik betegség pszichés eredetű, ott ritkán van kimutatható testi tünet, illetve fájdalom.
Ha elkészül ez a vizsgálat sok korábbi panasz megszűnhet egy sima diétával.
Természetesen nem mindenre jó ez sem de mivel nem tb támogatott a szakrendelők orvosai nem nagyon javasolják, enélkül pedig rejtve maradhat sok tünet valódi oka.
köszönöm az ötletet!
megvolt: volt pajzsmirigy ultrahang, átfogó vérvétel: antitpot is néztek. külön erre volt vérvétel
tényleg átnéztek
nekem is hihetetlen néha, hogy egy problémás hát ilyen összetett problémákat okozhat
azzal is vizsgáltak, azt mondták, hogy minimális van.
volt tükrözés
a pánikbetegséggel egyidőben jött a reflux is.
azt hiszem, hogy tényleg átvizsgáltak és ha találnak is valamit azt modják, hogy az nem okozhat ilyen panaszokat...
de az igazság az, hogy a dokik csak pislognak...
végül egy kiropraktőr mondta, hogy a háti beállások sajnos tudnak a mellkasnál/ban gondokat okozni
ja, bocsi...nem irtam le, hogy a végső diagnózis az lett, hogy bordaporcgyulladásom van...
járok terápiára
Hahó!
2,5 évvel ezelőtt szétesett az életem és pánikbeteg lettem....éjszaka arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt és szorul a mellkasom....az egyik ilyen kb. 2 óráig tartott, úgyhogy rohantunk a kórházba, ahol közölték, hogy teljesen egézséges a szivem...attól a naptól kezdve szorul, fáj a mellkasom jobb oldala, a hátam jobb oldala nagyon fáj és egész nap olyan, mintha megakadna a levegő és nagyot kell sóhajtanom, hogy lélegezni tudjak...
voltam pulmonológián, légzésfunkciós vizsgálat, mellkas ct stb...minden ok
a kardiológus már rosszul van, ha meglát...a probléma óta gyakran tapasztalok gyors szivdobogást is...
vérkép is ok, alacsony volt a vasam és a d vitamin, az azóta rendeződött
valaki?
hála a válaszokért...teljesen tanácstalan vagyok
Kati
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kell-e a légzésfigyelő?
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Kegyetlen hátfájdalom, mit tegyek?
- Kosmodisk segít a hátfájdalmakon?