Bolerós szelet recept


20 dkg porcukor
20 dkg liszt
4 db tojás
1 dl tej
1 dl olaj
1/2 sütőpor.
************************************
1 pohár /450gr/ tejföl
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag főzés nélküli vanília puding.
**************************************
20 dkg porcukor
2 csomag vanília puding
7 dl tej
1 csomag boleró italpor.
A Bolerós szelet elkészítési módja:
Az első adag hozzávalókat összekeverjük és megsütjük. A második adag hozzávalót miután kikevertük, a kihűlt tésztára kenjük. A harmadik adag hozzávalókat tűz fölött összefőzzük és rákenjük a tetejére.
Nagyon-nagyon finom sütemény, miután rátaláltam, minden különleges alkalomkor ezt sütöm családomnak! Gyorsan kész is van és kiadós!
Aki a túrósat szereti, ennek sem tud ellen állni!
Jó étvágyat!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: babetthopp, 2009. nov. 19. 09:46
A bolerós szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.