Boldog vagyok, hogy a férjem már nem horkol, kigyógyult belőle. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ez is lehetséges, de az kizárt, hogy fél év alatt egyszer sem ébredtem volna fel, amikor horkol.
Tény, hogy nagyon jó és valóban pihentető így aludni.
Ami nem változott, az hogy régen és most is leteszi a fejét és már alszik is. Régen horkolva, most csendben.
Ami változott, régen átaludta az éjszakát, most többször felébred és olvas, vagy telefonon kártyázik.
Lehetséges, hogy nem fárad el annyira, nem alszik olyan mélyen, ellenben te mélyebben alszol és nem ébredsz fel rá?
Én is megsimogatom vagy forgatom a férjem éjjel. :)
Minden esetre ez nagyon pihentető lehet számotokra! Szuper!
Nem tudom hogy csinálta, bár tudnám !
Lassan 50 éves házasok leszünk. Ahogy teltek az évek úgy horkolt egyre hangosabban és többet, de viszonylag elviselhetően. Elég volt kicsit meglökdösni éjszaka és egy ideig csendben maradt. A végén már csak rátettem a kezem és nem horkolt.
Ennek ellenére zavart, hogy nem tudtam elaludni, felébredtem rá.
A vége az lett, hogy kb. 2 éve külön szobába költözött.
Ősszel elkezdődött a fűtés és úgy gondolta férjem, ne fűtsünk két szobát, visszaköltözik. Azt mondtam viccesen, de nagyon is komolyan, hogy visszajöhetsz, de nem horkolhatsz.
Tudtam, hogy ez közhely és a szó elszáll, DE NEM !
Néhány napig még bökdöstem és utána nem.
Fogalmam sincs mi történt, de nem horkol. Eltelt fél év és szépen csendben alszik.
Nem tudom létezik az, hogy a horkolást igen is lehet visszatartani, vagy szabályozni, mint pl. a böfögést, vagy pukizást ?
Lényeg, hogy működik.
Jó lenne, ha valahogy Ti is tudnátok ezt használni, talán van benne valami tanulható.
Nem rosszindulatból írtam, én így értettem a mondatot.
És viccnek sem szántam.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- A Férjem betonfejű, vagy Én vagyok rendetlen?
- Az anyósom vagy a férjem a baj? Ki vagyok borulva..
- Boldog vagyok, mert.......
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?