Bocsi Viki étrendje (beszélgetés)
Diétás paradicsom leves.
4 kanál forró víz, 1 piros tányérban.
Ha valaki nincs képben, akkor inkább az a célszerű, ha elbeszélget egy dietetikussal, majd a tettek mezejére lép és a saját kezébe veszi a saját kilóit.
Mások okosságától és tuti módszerétől várni a megváltást igen pénzigényes "úri passzió".
Ráadásul a pénz kifizetése még nem garancia a sikerre, hiszen minden az egyénen múlik.
Én a feléért állítok össze étrendet:D
Persze, ő már ránézésre meg tudja mondani:DDD Az orvosnak meg látnia kell a vérképet. És ezt bekajálja valaki?
Ő már kép alapján szerintem. Meg vannak hozzá neten is leírások, szóval kb. bárki, de nyilván tévedhet egy átlagember. Pár hete beleolvastam fb-jába. ( Ahol írja ezt, hogy ő külön látja már, hogy fehérje vagy szénhhidrát). Tudod, van ez a petefészek/agyalapi/mellékvese/pajzsmirigy szerinti akármi. Nem ástam bele magam a témába, mert nem érdekel(t) annyira, de ennyi rémlik :)
Abban mondjuk egyetértek, hogy nem mindenkinek jó ugyanaz.
Hormontipust? :)
Vérvételt is kér vajon, vagy kép alapján állapítja meg?
Igen, igen, ezen kicsit én is megdöbbentem. 30-ról indulnak az árak...
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem derül ki erről az egész koncepcióról SEMMI.
Ez több pénz, mint amire gondoltam :D Jól nyomja a csaj :))
Látom, Sasabarátom is segít, rosszul vagyok attól a pasitól...
Minden itt van:
Sziasztok,
Nemrég találtam rá a neten Bocsi Viki étrendjére, de semmit nem értek. Sem a saját oldaláról, sem a fb-ról nem derül ki semmi a teljesen egyedi módszeréről. OK, vannak bizonyos típusok, de semmi iránymutatás arra vonatkozóan, hogy mitől függ, hogy ki hova tartozik. Úgy tűnik, ezt csak ő tudja megállapítani. Lehet, hogy csak én vagyok a béna és nem találtam meg a lényeget. Ha így van, akkor világosítsatok fel :)