Bóbitás szoba kialakításához szeretnék Tőletek ötleteket kérni, tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Van egy olyan,hogy : [link]
ötletnek nem rossz
Amit tudok mér javasolni,hogy ha találsz vaterán ilyesmi helyen régi diafilmet azt kivetíted a falra akkor csak körbe kell rajzolni és kifesteni-olyan mint egy sablon.Mivel a Tündér-bóbita is régi biztos kiadták anno diafilmen.
Nekem két lányom van, szerencsés vagyok ebből a szempontból. :-)
Hirtelen ezt találtam, de eléggé gyér eredmény:
A 2 éves kislányunknak és a fél éves kisfiunknak olyan szobát szeretnénk csinálni ami a Bóbita dal 4 versszakára épül.Vagyis olyanra gondoltunk a párommal,hogy a szoba 4 falára csinálnánk meg egy-egy versszakát a Bóbitának úgy hogy legyenek benne kiemelkedő részek is.Ebben szeretnék segítséget kérni ötletekkel.Hasznos lenne ha valaki tudna olyan oldalt ahol van szép olyan rajz ami a Bóbita versben benne van.Például szárnyas malac,békák fuvolával,sáskák hegedűvel.Stb.stb.stb...................De bármilyen ötletet szívesen fogadunk :))
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
További ajánlott fórumok:
- Névadás lesz a Bölcsinknek, és felkértek adak ötleteket. Tudtok segíteni? Köszi!
- Tudnátok segíteni? Húsvéti műsort kell kreálnom, versekkel, programokkat (verseket, +műsor menetét kell leírnom). Ötleteket kaphatnék?
- Egy cég ügyviteli rendszerének kialakítása után, különböző kérdésekre kell választ adni. Tudsz ebben segíteni?
- Valaki tudna segíteni egy lúgos étrend kialakításában, megtervezésében?
- Jövőhéten kezdek edzőterembe edzeni. Tud valaki segíteni egy edzésterv kialakításában? Nagy segítség lenne, mert még soha nem mozogtam így..
- Szeretnék ötleteket kérni maci készítéséhez papírból, fából vagy textilből. Tudtok benne segíteni?