Bika nőt szakítás után hogyan lehet megbékíteni és magunkhoz csalogatni? (tudásbázis)
borzalmas amit itt csinálsz napok óta, és nem csodálkozom egy cseppet sem, hogy dobott. Sose fogod visszakapni,szerintem tele lett a papucsa veled amin nme csodálkozom, mert iszonyat durva egy emberke vagy.
Megfojtod itt az embereket, gondolom vele is ezt tetted, újra kéne szülesél hogy ujra foglalkozzon veled. Szerintem örül hogy megszabadult tőled. Ha az én gyereket pasija lennél elhajtanálak a fenébe az biztos, főleg ha a gyerekem dobna és te még azután is arra pályáznál, hogy ujra vele legyél. Te nem veszed észre, hogy itt senki nem rosszat akar neked hanem csak felnyitni a szemed? És nem ő róla, hanem saját magadat kéne észrevedd milyen vagy. Napokkal ezelőtt asszem a legelső fórumodon jót beszélgettünk, privit is váltotttunk, azt hittem tudatosult benned valami, de látom nem. Higgadj már le, és felejtsd el, sose lesz a tiéd, tudja milyen vagy, nem kelleszneki, plusz egy bika...hát tudod kedves ha ő szakitott nem sok esélyed van. De lehetne bármi is a horoszkópja , ha igy viselkedtél vele, márpedig igy hiosz irtad hyogy rátelepedtél és megfojtottad , szóval gondolj bele, ha te vagy együtt valakivel aki ilyen és egyszer végre eljutsz oda, hogy kimond vége, akkor utána miért is akarnál neki esélyt adni???? Miért? Mikor tudnád pontosan hogymilyen,csak gondolj bele milyen lenne forditva.
Na ha ebbe belegondolsza kkor fogo látni, hogy hallani sem akar róla, álla szőr a hátán tőled.
Ez hanyadik fórumod is a témában? :)
Amit itt lerendeztél az elmúlt napokban hát kérlek nem egyszerű:)
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a lány akiről szó van örül, vidám és boldogan éli az életét NÉLKÜLED
Nem tudom miről beszélsz!!!!SENKI NEM ZAKLATJA!!!HOL ÍRTAM HOGY ZAKLATOM?Egy hete szakítottunk azóta nem hívtam nem kerestem!!A múltkori eset után írtam neki egy bocsánat kérő levelet hogy elnézést kérek a szüleitől hogy csak úgy oda állítottam!Ennyi történt!Nem áll szándékomban zaklatni,eddig sem tettem és most sem fogom,3 hét múlva vagy 1 hónap múlva felkeresem telefonon,mert ha nem is lesz semmi már köztünk,de annyival jön hogy átbeszéljük a dolgokat,ugyanis semmit nem mondott,csak elzavart onnan és annyit mondott hogy végeztünk egymással,mondtam neki hogy annyival azért tartozik nekem hogy kicsit megbeszéljük a dolgokat.Nwm akarta!Én nagyon sokat bele tettem ebbe a kapcsolatba és ő is,jó volt a viszonyunk egymással és megértettük egymást,közös céljaink voltak.Soha nem nyomúltam rá és nem zaklattam.Attól függ hogy kinek mi a zaklatás...De mivel jelenleg is 400 km-rea vagyok tőle,így esélyem nem sok van arra hogy személyesen bármikor beállítsak,nem is áll szándékomban.
A kötekedést nem én kezdtem és a trollozást is azért mondtam mert itt egy két ember elmondoitt minden féle zaklatónak meg,pszichopatának meg labilisnak meg mindennek.
Már ne is haragudj meg, de...
én nem neked válaszoltam elsősorban, hanem Porcicának. Szóval nem érzem magam trollnak, mert te kötöttél belém, amikor nem is neked írtam ...
másodszor, én vagyok a rossz emberismerő? Te közölted egy olyan emberrel, aki csak segített neked jó szándékúan, hogy szerinted ő senkivel sem jönne ki jól szerinted (ezt nem nekem írtad)...
harmadszor, engem is hagytak már ott, törtem össze, de büszkén viseltem, és nem zaklattam az exemet, nem hívogattam, ha egy stresszes vizsga közepén lett volna mégúgyse
negyedszer, te most azzal, hogy elküldtél főzni ill gyereket nevelni, úgy állítod be a családanya szerepet mintha az egy alantas dolog lenne, nagyon kedves tőled, egy álom férj leszel :)
Ötödször pedig, borzalmas emberismerő vagy :) Alig vagyok idősebb az exednél pár évvel és átérzem a vizsgaidőszakos stresszes helyzetét, mert nem rég diplomáztam és friss pályakezdőnek sem könnyű lenni egy új helyen. Ezért méginkább megértem őt.
Jaj és még valami, látod? úgy is meglehet fogalmazni egy hozzászólást, hogy nem hülyézed le a másikat meg a többi kedves, "intelligens" jelzőt sem használtam amit te igen :)
te is ítélkezel pedig csak 3 soromat olvastad :) Én meg tőled sokkal többet sajnos :D Gratulálok, hogy ilyen könnyen leidiótázol, bár meg se kellene lepődnöm mindenkivel ezt csináltad aki más véleményen volt mint te... ezen elgondolkodhatnál..
Ne haragudj meg, de én azt elvakultnak hívom aki 4 különböző fórumot indít ugyanarról (az egyiket álnéven, és le kockázza azokat akik szóvá teszik ezt) és mindegyik hozzászóláson háborog, amelyiken nem értenek vele egyet. De ezennel offolok, én nem etetek trollt :)
Tejóég! Hát sajnálom, hogy nekd ez jött le! Én a legtöbb jeggyel jól kijövök. Többnyire szinte bárkivel kijövök... Rengeteg barátom van, és voltak az életemben szép kapcsolataim (is). Én itt azokat a dolgokat próbáltam kiemelni, amik hosszabb távon nekem nehézséget okoztak egy kapcsolatban. Ez nem azt jelenti, hogy ezekkel az emberekkel én többé nem állok szóba, vagy utálnám őket. Legtöbbjük még mindig közeli barátom... Próbáltam kiemelni NEKED, hogy mit érzek/éreztem egy-egy emberrel kapcsolatban, hogy azokat a dolgokat mérlegelni tudd...
Én azt gondolom, hogy akkor nálad van a hiba, nem nálam. Te kértél segítséget, én meg próbáltam adni. Az, hogy te ezt így fogtad fel, számomra elszomorító, hiszen segítő szándékkel jöttem ide. Most már azt látom, bár ne tettem volna. Én őszintén kitártam neked a gondolataimat, te meg félreérted, és olyan következtetést vontál le belőle, ami bántó.
Azt gondoltam, ezeken a dolgokon tudsz gondolkodni, hátha le tudsz szűrni belőle néhány hasznos gondolatot. Szerintem az lett volna gáz, ha megpróbálom megmondani mit tegyél.
Ezek után meggondolom, hogy máskor próbáljak e bárkinek is ilyesfajta segítséget nyújtani.
Én kiszálltam.
Akkor nagy baj nem lehet! ;) Továbbra is azt mondom, hogy ne túl nyomulva, de keress lehetőséget egy beszélgetésre. Pl. olyan helyen, ahol nem érzitek magatokat feszélyezve, nem túl intim a helyzet, de nincs is túl nagy nyüzsgés, azaz lehessen kényelmesen, feszengés nélkül beszélgetni. Meg olyan időpontban, amikor akár ha jól alakul a "megbeszélés", akkor haza is lehessen menni együtt. :)
Különben a békülős szex sokat dobhat a dolgon, ha mindkét fél így érzi. :D Szépen megbeszélitek a problémákat és kiürül a szemetesláda, lehet tiszta lappal kezdeni. Csak arra kell figyelned, hogy ha ezt el is éred, ne ess rövidesen ugyan abba a hibába, mint ami miatt szakított vele, mert a Bikának ez vörös posztó lenne.
:))) Pont én is azt írtam most, hogy nyomulni TILOS! :) Az inkább taszító, semmiképp sem kitartónak, hanem idegesítőnek érezném én is.
Én is mindennek örülök és nekem is az egy szál virág ezerszer több,mint egy nagy csokor. Egy pasi egyszer a munkahelyemre (!!!) küldött egy nagy dög csokrot. :D A hideg futkosott rajtam, totál felhúztam magam rajta, a kolleganőim meg néztek értetlenül, mert hogy ők elolvadtak volna az örömtől. OK, nem életem szerelme küldte, hanem valaki, akivel épp kialakulóban volt valami, de ez is egyike volt azon húzásoknak, ami miatt a nagy nulla kerekedett ki végül. :D
ez a téma engem is érdekel, ha jár még ide hozzá értő :)
én bak vagyok,és az asztcendensem asszem halak. akar valaki elemezni ? :))
párom nyilas.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Hogyan éljek túl egy szakítást?
- A szakítás lehet az egytelen megoldás?
- Szerintetek Teljesen közel kell magunkhoz engedni az embereket?
- Hogyan tudnánk a férjem előző kapcsolatból született fiát magunkhoz venni, ha jelenleg a nagyszülei gyámsága alatt él?