Bicikliülés csak 22 kilóig? (tudásbázis)
Nahát! Az én lánykám 7,5 évesen volt 17 kg :)))
Szép színes a világ.
igen nagyra nőtt:))az apukája 2 m.-es:)
az a baj az utánfutóval,hogy vinnem kell magammal a 6 hós babámat is.igy 2 gyerekülés kell.
Jó nagy kislány!
Többet bírnak pár kg-al én is hallottam.
Én a helyedbe a bicikli utánfutót venném. Az úgy néz ki mint egy kis sátor két keréken. Igaz, 40 körül van az új ára, de abba még 6 évesen is biztosan elfér súlyilag.
Jó nagy lányod van! :))
A kisfiam 6 éves lesz, és 123 cm és 22 kg. Ő tavaly volt kb. ilyen magas, mint a lányod, súlyra meg kb. 4 évesen. :)
Én is most vettem, és nekem azt mondták, hogy igaz, hogy ált.-ban az összesre az van írva, hogy 22-23 kg-ig bírja, de ált.-ban 25-26 kg-os gyereket azért még elbír.
Na meg attól is függ, hogy az ülés a csomagtartóra szerelhető-e, vagy olyan konzolos, amit ugye a bicikli vázára tesznek rá. A csomagtartós függ a csomagtartó minőségétől is, hogy mennyit bír.
Mondjuk nálunk ilyen gond nincs, mert a kisfiam most 22 kg, és 6 éves, és most már szinte csak a saját biciklijével hajlandó menni. Csak nagy ritkán tesszük bele az ülésbe. A kislányom meg még 10 kg sincs, úgy hogy őt meg még bőven bírja.
most akarok venni,de a lányom már majdnem annyit nyom..ha elérte a súlyt attól beletehetem még?
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Pampers mini slep & play pelus, 3-6 kilóig újszülöttnek jó-e?
- Létezik olyan előre szerelhető bicikliülés, amelyben egész pici babát is lehet szállítani?
- Matracot vennék, de mind azt írja max 100 kilóig....akkor hogy válasszak?
- Babahordozós kabát hány kilóig használható?
- Hány kilóig lehet használni a Bergon Cross babakocsit?
- Konzolos vagy csomagtartóra szerelhető bicikliülés a jobb?