Létezik olyan előre szerelhető bicikliülés, amelyben egész pici babát is lehet szállítani? (beszélgetés)
Enissa, meg tudnád írni a babaülésed pontos nevét? Mi is szeretnénk beszerezni egyet, de ezen a blogon kívül még nem találtam semmi infót.
Köszi
Hali,
nem olvastam végig, de látom, hogy valaki a kenguru-s ülést emleget. Az egy silány másolata az eredetinek, ami nekünk van, a weeride-os kangaroo-nak.. még szép, hogy fejre esik a gyerkőc ha nincs az jól rögzítve a kerékpárra, s NEM a kormánycsőre!!! meg az öve is legalább olyan legyen,mint az autóülésese a gyereknek. Picit meg egy éves kor előtt, no jó, amikor már tartani tudja a fejét, én fel nem raknék nagy bicajra. Sisak nélkül sehová sem szabad menni!Amúgy is olyan kis törpik még. Aki kicsi babát akar biciklire tenni, az jól nézze meg, mit vesz.Virág
Bocsánat, nem gondoltam 4 perc alatt írtad le a két és fél sort. Egyébként azt sem gondoltam,hogy ennyire érzékeny vagy....most azon agyalok mi a manón akadtál ki? Most komolyan mondom nem állt szándékomba megbántani,és nem is értem mitől gondolod,hogy igen. Szerintem Te vetted a fejedbe,hogy kötekedem. Azért mert valaki nem egyvéleményen van a másikkal az nem jelenti azt, hogy kötekedik. A stílusomról annyit én nem tettem rád olyan megjegyzést,mint te.
pl. 1. Nem tudsz olvasni, vagy a felfogásoddal vannak problémák? / No akkor kinek a stílusával vannak problémák? / No comment......
Nem tudsz olvasni, vagy a felfogásoddal vannak problémák?
1; Azt mondtam, hogy SZERINTEM nincs. Nem tudom világos-e a szó értelme.
2; Amikor én elkezdtem írni, akkor a Te hozzászólásod még sehol sem volt. 4 perc van a két hozzászólás között. Hamarabb mentetted el, így én nem is láttam. Gondolhatod, hogy nem fogom azt írni, hogy tuti nincs, azután, hogy elolvastam, hogy neked van! :S
Látom, nemigen javult a stílusod.
Igazad van, de itt, ahol lakunk annyira falusias a légkör, hogy nem sok autó van. A legközelebbi bolt viszont pont olyan távolságban van, hogy babakocsival már kicsit messze van.
Én olyan ülésre gondoltam, ami autós babaüléshez hasonlít, férfi bicikli első vázára erősíthető, bele tudom kötni biztonsági övvel, így nem tud kiesni. A kocsiban nagyon jól elvan a lányom, babakocsiban is szeret nézegetni. Ha előttem van és kvázi kicsit fekvő helyzetben, arra gondoltam rövid távon tudnám így szállítani.
További ajánlott fórumok:
- Újszülöttet milyen módon lehet szállítani autóval haza a kórházból? Lehet kézben pólyában, vagy mózeskosárban? Erre valami törvény van?
- Macskát szállítanánk 6 órás úton. Mire ügyeljünk, hogy minél kevesebb stressz érje a cicát útközben?
- Biciklire szerelhető gyerekülés
- Két és féléves lányomat kórházba kellett szállitani mert befulladt, ventinolt és flixotide pipát kapott.Volt valaki hasonló helyzetbe?Segits
- Hogyan lehet szállítani egy hideghabos matracot?
- Konzolos vagy csomagtartóra szerelhető bicikliülés a jobb?