Hogyan lehet szállítani egy hideghabos matracot? (tudásbázis kérdés)
Miért?
Témával kapcsolatban a Fi szerintem kicsit túlbonyolította. Ha platós autóval szállítják, akkor tök felesleges gondolkodni azon, hogy összehajtja. Pont elég, hogy betekeri valamibe, hogy ne koszolódjon és mehet fel a platóra, elfér bőven.
Én is úgy nezem h nemigazán fogjuk tudni kettőbe hajtanni sem.
Van kb.meteres folpack ,azzal lesz végül is betekerve .
Folpackkal mindenkepp betekerem...jük.
Persze h dolgoztatom az agyam ,ezert kerdeztem itt,de mindenkepp becsomagoljuk.
Mivel akarod szállítani?
Mindenképp be kell tekerni valamibe, hogy ne legyen koszos a szállítás közben.
Én folpackba tekerném be, majd félbe hajtanám, így befér a személyautó csomagtartójába, ha lehajtjuk az üléseket is.
Egy fiatal srác ismerősünk volt itt karácsonykor, aki gratulált ahhoz, hogy így beleálltunk mi is a ház átalakításába, mert csak így lehet kész lenni ennyi idő alatt. Szerinte a legtöbb ember várja, hogy a sült galamb belerepüljön a szájába, de tenni semmit nem akarnak.
Ha te is csak vársz másokra és még véletlenül sem dolgoztatod meg az agyadat és nincs benned semmi kreatívitás, akkor hívj egy költöztető céget, akik becsomagolják és teherautóval átszállítják...
Mennyit koltozol?
Az sem mindegy.
En Angliaban vagyok, es matracot, szekrenyt, kutyafulet elvittunk mar a taxisokkal.
Mint tudjuk, egy tapasztalat. Bszg ki az elso kukaba!
Köszi...
Ilyen gondolat volt bennem is de nem voltam benne biztos.
Azert is erdeklődtem itt tőletek.
Nekem vannak ilyen csomagolóim, zölségféléket szoktam eltenni télre, pár videó, csak h lásd hogy működik. A tartalom sokkal tovább eláll.
Festő takarófóiát vennék, és tető csomagtartón, vagy egy nagyobb combi-kocsiban, nem kellene szorosra feltekerni, csak lazán a két végét visszahajtani.
További ajánlott fórumok:
- Újszülöttet milyen módon lehet szállítani autóval haza a kórházból? Lehet kézben pólyában, vagy mózeskosárban? Erre valami törvény van?
- Egy rendes 5 fős autóban lehet-e 4 gyereket szállítani a KRESZ szerint?
- Melyik légitársaságnál lehet kutyust szállitani?
- Létezik olyan előre szerelhető bicikliülés, amelyben egész pici babát is lehet szállítani?
- Mi a véleményetek a kerékpárutánfutóról, amiben gyerekeket lehet szállítani?
- Miben lehet tortát szállítani, hogy ne "törjem" szét? (tortaformán kívül)