Nem kell félni a folyamatot megállítani nem lehet,én sem tudtam,hogy mi lesz ,féltem is meg nem is ,de mikor már érzed hogy jönni akar akkor nem foglalkozol a félelemmel hanem azzal hogy segíts neki. Úgyhogy nyugi..minden rendben lesz!!! Élvezd a terhességed éslegyél boldog!:) Mikor már kint lesz nem lesz olyan egyszerű :D:D
Én jövő márciusban szülöm meg a kicsi lányom, már nagyon várom. Egyrészt türelmetlen vagyok, még csak most vagyok a 20. hét kezdetén, másrészt félek is kicsit a szüléstől, és szeretnék túlesni rajta. :-) Bár a terhességet mostanában nagyon élvezem.
Nem terveztük, de 2010 novemberében vettem egy tesztet, mert nem jött meg, megcsináltam és pozitív lett, becsomagoltam és kitaláltam, hogy odaadom a páromnak ajándékba, de ő megelőzött, mikor odaadtam neki, mondta, hogy ő is hozott egyet csináljuk meg azt is, így tettem és az is pozitív lett. Örültünk és sírtunk együtt a boldogságtól!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.