Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Hallottam egy történetet egy hasonló problémával küzdő amerikai hölgyről.
Talán érdekes lehet...
Szóval a hölgy teljesen tönkre volt menve a fáradtságtól, napok óta nem aludt, és már mindenféle fizikai és pszihikai problémákkal küzdött, de semilyen gyógyszer nem akart segíteni.
Pedig marékszámra szedte, "hátha segítene".
Egyszer amikor a fekete bejárónője amikor meglátta, azt gondolta, hogy ennek fele se tréfa, így ez nem mehet tovább, mert a munkaadója nem fogja túlélni, ezzel megfogta a gazdaasszonya kezét és elkezdett vele sétálni.
Sétált sétált, vitte a gazdaasszonyát, de mindíg csak egyirányba egyre távolabbra.
Küzdött a gazdaasszony, hogy már menne haza, fáj a lába és már nem bír tovább menni, de a bejárónő semmivel nem foglalkozott, csak vitte vitte egyre messzebb.
Már jó ideje mentek, igen messzire jutottak mindentől, amikor egyszercsak összeesett a gazdaasszony!
Végleg kimerült!
Ekkor megszólalt a bejárónő: most szépen hazasétálunk!
Ezzel hazasétáltak.
Amikor a gazdaasszony az ágyához ért azonnal lefeküdt és úgy aludt, mint a tej.
szia cikkcakk
érdekes amit írsz, eddig ez eszembe sem jutott.
MIndenesetre rá fogok kérdezni az áteremnél, mit szól hozzá.
Érdekes egyébként, hogy akármilyen tünetem van, mindig mindent pszichés okra vezetek vissza, ezért nagyon nem szeretek és nem is szoktam házidokihoz járni.
Magas vérnyomás, izületi fájdalmak, hasi fájdalmak, puffadás, teltségérzet, fejfájások, izomrángások fáradtság, savas égés a torkomban stb. .... ezekről tkp. soha nem beszélek a házidokimnak -kivéve a magasvérnyomást a gyógyszerezés miatt- mert szerintem hipochondernek tartana. :-)) Szerintem meg mindez "idegi alapon" van.
De amit írsz azt tényleg megkérdem.
Köszi a figyelmedet. :-)
Brekike!
Valamikor pár éve/15/ még én is azt hittem vége a világnak.Aludni nagyon keveset tudtam azt is csak felszínesen, nyugtalanul.Mivel ápolónő voltam,tudtam,hogy mivel jár,ha elkezdek altatót szedni.A lebenyi epilepszia tünetei azok amiket te is irsz.Úgy mentem össze-vissza az utcán mint aki részeg.Kisvárosban lakom,meg is bélyegeztek érte.Természetesen semmire nem emlékeztem,bár néha volt,hogy pillanatnyi emlékképek felvillantak bennem.Mikor kitisztultam tele voltam kék-zöld foltokkal.Nekem szerencsém volt,mert a családom mellettem állt, és 2-3 hónapos ilyen tünetek után orvoshoz fordultam.Befektettek egy klinikára,/nem akarok reklámot/ és ott olyan EEG-t csináltak, hogy előtte nap nem engedtek aludni és másnap csinálták meg az EEG-t.Na az kimutatta a lebenyi epilepsziát.Ennek a betegségnek a kialvatlanság a legnagyobb elősegítője.Nem szabad minden féle gyógyszert össze vissza szedegetni,főleg nem orvosi utasítás nélkül.Nekem is társult mellé a depresszió,így ma már rokkantnyugdíjas vagyok.Sajnos néha még mindíg előjönnek ezek a rohamok,de a depressziómat megpróbálok kordában tartani.Sokat köszönhetek a Hoxának is.Itt találtam rá a világ legaranyosabb kis barátnőjére,akit ha kell még telefonon is felhíhatok bár mikor.Ha nagyon magad alatt vagy nézd a youtubét, gyere fel a hoxára,olvasgass a neten/ de ne orvosi oldalakat/És ami legfontosabb!!!!!!! Csak azt a gyógyszert szedd amit az orvos felír,azt viszont rendszeresen.Csak egy orvoshoz járj.Az epilepsziával neurológushoz kell járni, a depresszióval pszichiáterhez.De a két orvos összedolgozik, mert felírják, hogy mit adtak,hogy a másik is tudja.Nehéz betegség ez, nehéz vele együtt élni, de a gyerekeidért meg kell neked is tenned.Drukkolok , hogy sikerüljön,és figyelemmel fogom kísérni a további sorsod.Sok szerencsét.cikicakk/ Maja /
tettél valamit magadért?
Esetleg irasd ki magad táppénzre.
Nem tudom, hol laksz, de egy pszichodráma csoport sokat segitene.
Keress rá a neten.
ez nem dilifoglalkozuűs, hanem segit abban, hogy megélda problámáidat és ha jó a vezetp, akkor megoldást is tud mutatni.
a műsik lehetőség a Thaassa ház. Ez bentlakásos intézmény 3-6 hónapra havonta egy hétvégét lehet bennt tölteni, a többiben haza kell meni.
oTT IS van pszihodráma, meg sok egyéb foglalkozűás.
alaőitványként múködik, ezért mindenki azzal jűrul hozzá, amivel akar.
egy negativuma van: nem lehet mellette táppénzen lenni.
Ez nagyon meredek:( Ha így folytatod akkor soha senki nem fog alkalmazni. Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy a mindennapi piálás, meg gyógyszerezési nyomokat el tudod tüntetni magadról.
Még lehet, hogy nem vagy teljesen "piás", de már csak pillanatok kérdése, hogy masszív alkoholista és gyógyszerfüggő váljon belőled.
Ha nem tudsz egyedül leállni, akkor nagyon , de nagyon sürgősen kérjél segítséget!!!
sziasztok,
bocsi, nem akartam én senkit riogatni, de speciel ez a cim nem is volt ismerős, mert Hoxa etek szerint átirta.
Mostmár a tűrhetetlen állapot felszámolása végett én tolvont és hypogént szedek alvásra és a bogyók el vannak zárva előlem, hogy félálomban nehogy bevegyek még. Mindennek az előzménye az volt, hogy két nap alatt -akaratomon kivül -beszlopáltam 18db 15 mg-os dormicumot és még vagy10 db lendormint.
azóta győgyszer adagolva van és zárva előle. Nem lett egyébként semmi bajon azonkivül, hogy mindenböl kettőt láttam és rohadt fáradt voltam.
sóval mégegyszer bocsi, szándékomon kivül volt, hogy nem irtam a keresett topikomba-
Nem, nem ment el mindenki Leoborta, csak rájöttek hogy "vaklárma" volt az a múltkori eset. :(
No komment.
Ne aggódj doktornéni, brekike ma hajnalban háromkor volt itt utoljára, tehát úgy látszik csak "játszogatott" veletek egy kicsit.
Én is szoktam altatót szedni,( meg néha túllőni is magam csöppecskét,) de amit soha nem tennék, az az, hogy másokat riogassak ilyenekkel nyilvánosan.
Szégyellheti magát!
Szia breki!
Hogy vagy ma? Remélem nem lőtted be magad. Ma hagyd ki lécci! Nézd meg a tegnapi 192. hozzászólásod. Már megint kesze-kusza volt az írásod a gondolkodásod!
NE CSINÁLD!!! Egyszer kiiktatod magad örökre. Azt írtad nem ez a célod.
További ajánlott fórumok:
- 3 éves lányom folyton az apjával szeretne aludni, és ő nem tud nemet mondani. Mit tegyek?
- Éjszaka nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Romokban hever a házasságom, nem tudok aludni, tegnap óta semmit nem ettem és nem is kell. Nincs kedvem élni se, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha gyermekem nem akar külön szobában aludni?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?
- Mit tegyek, ha olyan unalmas pasival randiztam, hogy amikor nem tudok éjjel aludni rá gondolok, hogy tudjak?