Bevallom, annyira szeretném, ha ezeket a számomra... (beszélgetés)
Én szívesen neked adom az összes pontomat. 😉
@Hoxa, ha már úgyis benne vagytok, nem csinálnátok egy pont tőzsdét is? 😂😂😂
Jóóóóójóóóóójóóóóó, megyek. Díszlépésben, a francba. 😉
Igen; értem, hogy miről írtál.
Én is csak azért említettem, hogy Hoxának nehéz dolga van, mert lehetetlen mindenki kedvére tennie.
Már így is van érezhető javulás. Szerintem.
A többit majd meglátjuk.
PöttyösPankának
Nem a hozzászólásodra nyomtam, mert arra Hoxa fog reagálni, ha úgy látja jónak.
Annyian vagyunk, és olyan sokfélék. Mindenkit más érdekel. Mindenkinek más tetszik. Amitől én mondjuk kínomban nevetek, az másoknak igazán tetszik. Amit sokan mulatságosnak, viccesnek, humorosnak tartanak, én nem.
Ugyanígy van ez a fórumjátékokkal és a pontgyűjtőkkel is.
Nekem eszemben sincs pontokat gyűjteni. Ha hozzászólok valamihez, az azért van, mert tényleg érdekel, vagy szórakoztat. Van olyan téma, amihez ugyan nem szólok hozzá, de olvasom mások kommentjeit.
Csatlakoztam én is a fórumjátékokhoz. Ott is maximum 5 olyan van, amiben részt veszek. Azért "menekültem" oda, mert néha besokalltam a fórumtémáktól, a semmitmondó vagy éppen hatásvadász fórumoktól.
Sokszor gondoltam már magamban, ha moderátor lennék, egyesek ide többé az életben nem tennék be a lábukat. De ezek a gondolatok el is röppennek, amint szűnőben vannak egyesek ámokfutásai.
Hoxának nehéz dolga van minden sóhajtásunkra megoldást találni.
Látom, azért próbálod megtalálni a kiskaput, hogy pontokat gyűjts, és elkezdted felhozni a kétszavas topikokat...
Szerencséd, hogy nem én vagyok Hoxa, különben nem engednék olyan hozzászólást elküldeni, ami nem áll legalább egy darab, teljes, egész, nyelvtanilag helyes, nagybetűket és írásjeleket használó mondatból, ami legalább öt szót tartalmaz 😂
Köszönjük szépen! :)
Mondjuk (bár én nem gyűjtöm őket) szerintem azért kaphatnának valamicske pontot ezekért az aktivitásokért is azok, akik oda írnak. Meg egyet-kettőt a fórum játékokért is. Hiszen vannak, akik örömüket lelik a pontok gyűjtésében.
Kedves hoxások!
Korábban már volt szó róla, hogy a rövid, "egyszavas" fórumokat (Pl. Mit eszel most? Napoztál ma már? Mi van a kezedben most? jellegűek, stb.) külön bontjuk a többi, jobban kifejtett témától.
Ezt ma elkezdtük megvalósítani. A fórum oldalon a fórumjátékokhoz hasonlóan lehet leszűrni ezeket. Ehhez a SZŰRÉS&KERESÉS részt le kell nyitni és ott lehet bepipálni, hogy a listában mely altípusokat szeretnéd látni. A régi fórumokat folyamatosan vizsgáljuk át és szükség esetén átkategorizálásra kerülnek.
Új fórum nyitása esetén a típusnál ez beállítható, vagy ha úgy látjuk, hogy inkább ide passzol, mi is módosíthatjuk.
Az ezekbe a témákba írt fórumhozzászólásokért nem jár majd törzspont, úgy, ahogy eddig volt a fórumjátékoknál.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot....
- A legkellemesebb illat számomra....
- Hogyan szoktathatom magam a meleg időhöz? Nagyon nem bírom a nyarakat valahogy, számomra a (-5) - (+15) fok optimális.
- A világ legklasszabb helye számomra:)