Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bevallom, annyira szeretném, ha ezeket a számomra... fórum

Bevallom, annyira szeretném, ha ezeket a számomra... (beszélgetés)

1 2 3 4
99. fincsi5 (válaszként erre: 92. - Michelle.r)
nov. 14. 19:52
🥰🤣
nov. 14. 18:54
Ó, én is szívesen adnám a pontjaim, akinek ez örömöt okoz.
97. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 90. - Michelle.r)
nov. 14. 18:53
Bocsi, most esett le, mint Enissa tiltakozhatnék, hogy valaki a nevemmel szórakozik. Most olvastam vissza.
96. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 90. - Michelle.r)
nov. 14. 18:52
Ha egyszer anonim nyitottam, hogy a viharba tudnék hozzászólni , mint Enissa?
95. Banános Zselé (válaszként erre: 92. - Michelle.r)
nov. 14. 17:01
köszi aranyos vagy
94. PöttyösPanka (válaszként erre: 93. - Michelle.r)
nov. 14. 15:45
Nem vagyok telhetetlen. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá..
93. michelle.r (válaszként erre: 79. - PöttyösPanka)
nov. 14. 15:15
Nagyon engedékeny vagy. 😂😂😂 Kiegészíthetnénk azzal, hogy a fórum tartalmával releváns, értelmes is legyen?
92. michelle.r (válaszként erre: 77. - Banános Zselé)
nov. 14. 15:14

Én szívesen neked adom az összes pontomat. 😉

@Hoxa, ha már úgyis benne vagytok, nem csinálnátok egy pont tőzsdét is? 😂😂😂

Jóóóóójóóóóójóóóóó, megyek. Díszlépésben, a francba. 😉

91. michelle.r (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 14. 15:11
Király vagy! Igazi salamoni döntés, ezen tényleg senki nem sértődhet meg, és mindenki olyan oldalt mixel magának, amilyet szeretne. 💜
90. michelle.r (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 14. 15:09
Másrészt Enissa néven hozzá tudnál szólni a fórumhoz.
89. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 86. - PöttyösPanka)
nov. 14. 15:01

Igen; értem, hogy miről írtál.

Én is csak azért említettem, hogy Hoxának nehéz dolga van, mert lehetetlen mindenki kedvére tennie.

Már így is van érezhető javulás. Szerintem.

A többit majd meglátjuk.

88. PöttyösPanka (válaszként erre: 87. - Hoxa)
nov. 14. 12:29
Persze.
87. Hoxa (válaszként erre: 84. - PöttyösPanka)
nov. 14. 11:57
Tudnál néhány konkrét példát küldeni nekem priviben? Köszi előre is.
86. PöttyösPanka (válaszként erre: 85. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 14. 11:45
Tudom, hogy Hoxának nehéz dolga van. Én csak leírtam, hogyan látom a helyzetet. Aztán vagy lesz változás, vagy nem. Mondjuk nekem tényleg mindegy, mert ez inkább azokat érinti, akik gyűjtik a pontokat.
nov. 14. 09:51

PöttyösPankának

Nem a hozzászólásodra nyomtam, mert arra Hoxa fog reagálni, ha úgy látja jónak.

Annyian vagyunk, és olyan sokfélék. Mindenkit más érdekel. Mindenkinek más tetszik. Amitől én mondjuk kínomban nevetek, az másoknak igazán tetszik. Amit sokan mulatságosnak, viccesnek, humorosnak tartanak, én nem.

Ugyanígy van ez a fórumjátékokkal és a pontgyűjtőkkel is.

Nekem eszemben sincs pontokat gyűjteni. Ha hozzászólok valamihez, az azért van, mert tényleg érdekel, vagy szórakoztat. Van olyan téma, amihez ugyan nem szólok hozzá, de olvasom mások kommentjeit.

Csatlakoztam én is a fórumjátékokhoz. Ott is maximum 5 olyan van, amiben részt veszek. Azért "menekültem" oda, mert néha besokalltam a fórumtémáktól, a semmitmondó vagy éppen hatásvadász fórumoktól.

Sokszor gondoltam már magamban, ha moderátor lennék, egyesek ide többé az életben nem tennék be a lábukat. De ezek a gondolatok el is röppennek, amint szűnőben vannak egyesek ámokfutásai.

Hoxának nehéz dolga van minden sóhajtásunkra megoldást találni.

84. PöttyösPanka (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 14. 07:59
Oké. Ez a változtatás nem jött be, mert a pontgyűjtögetők minden fórumot előszednek, és egyszavassá degradálják csak azért, hogy meglegyen a napi kis pontocskájuk. Szerintem ez addig így marad, amíg a fórumjátékokért és az egyszavasokért nem jár (több) pont, mint a sima fórumokért. Ők nem azért írnak az egyszavasokba, mert ez nekik szórakozás, hanem a pontokért. Így tp-znek. Tehát szerintem azzal lehetne motiválni őket arra, hogy a rendes topikokat ne tegyék tönkre, hogy a fórumjátékokért kapnak sok-sok pontot. Én magamból kiindulva úgy gondolom, hogy aki a sima topikokban érdemben válaszol, az nem a pontokért teszi, hanem a beszélgetés kedvéért. Engem például pontgyűjtéssel nem lehet aktívabb fórumozásra ösztönözni. Tehát szeretném kérni, hogy fontold meg a pontrendszer reformálását is. Köszönöm!
83. Banános Zselé (válaszként erre: 79. - PöttyösPanka)
nov. 11. 16:59
amióta ez a új rendszer van 15 pontal kevesebb van, pedig összesített pontáblázáatnál nem úgy volt
nov. 11. 15:09
Be kéne néhány fórumba tenni azt amit Hoxa ide írt, mert nagyon sokat nem látják meg itt.
81. PöttyösPanka (válaszként erre: 80. - 55Judit)
nov. 11. 15:02
😄
80. 55Judit (válaszként erre: 79. - PöttyösPanka)
nov. 11. 14:46
Az én gondolataimat írtad le.😀
79. PöttyösPanka (válaszként erre: 77. - Banános Zselé)
nov. 11. 14:39

Látom, azért próbálod megtalálni a kiskaput, hogy pontokat gyűjts, és elkezdted felhozni a kétszavas topikokat...

Szerencséd, hogy nem én vagyok Hoxa, különben nem engednék olyan hozzászólást elküldeni, ami nem áll legalább egy darab, teljes, egész, nyelvtanilag helyes, nagybetűket és írásjeleket használó mondatból, ami legalább öt szót tartalmaz 😂

78. 55Judit (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 11. 14:20
Látom alakul. Máris jobb hely lett a Hoxa, és napról-napra egyre jobb! Hálás köszönet érte! 🙏💖😘
nov. 11. 14:04
amúgy ki lehet kerülni, két funkcióval is, általád hozzászólt fórumok, meg kedvencnek jelőléssel, de az a baj hiába ír annyi pontott mégis kevesebbet ad
nov. 11. 11:34
Számomra sokkal élvezhetőbb így a fórumozás :)
75. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 7. 12:03
Szuper, köszönöm szépen a magam nevében.
74. Banános Zselé (válaszként erre: 73. - PöttyösPanka)
nov. 7. 11:13
szerintem is
73. PöttyösPanka (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 7. 11:12

Köszönjük szépen! :)

Mondjuk (bár én nem gyűjtöm őket) szerintem azért kaphatnának valamicske pontot ezekért az aktivitásokért is azok, akik oda írnak. Meg egyet-kettőt a fórum játékokért is. Hiszen vannak, akik örömüket lelik a pontok gyűjtésében.

72. Hoxa (válaszként erre: 71. - Banános Zselé)
nov. 7. 11:02
Mi kár? Ha nem csinálsz semmit, nálad semmi sem változik.
71. Banános Zselé (válaszként erre: 70. - Hoxa)
nov. 7. 11:00
kár
70. Hoxa
nov. 7. 10:58

Kedves hoxások!

Korábban már volt szó róla, hogy a rövid, "egyszavas" fórumokat (Pl. Mit eszel most? Napoztál ma már? Mi van a kezedben most? jellegűek, stb.) külön bontjuk a többi, jobban kifejtett témától.

Ezt ma elkezdtük megvalósítani. A fórum oldalon a fórumjátékokhoz hasonlóan lehet leszűrni ezeket. Ehhez a SZŰRÉS&KERESÉS részt le kell nyitni és ott lehet bepipálni, hogy a listában mely altípusokat szeretnéd látni. A régi fórumokat folyamatosan vizsgáljuk át és szükség esetén átkategorizálásra kerülnek.

Új fórum nyitása esetén a típusnál ez beállítható, vagy ha úgy látjuk, hogy inkább ide passzol, mi is módosíthatjuk.

Az ezekbe a témákba írt fórumhozzászólásokért nem jár majd törzspont, úgy, ahogy eddig volt a fórumjátékoknál.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook