Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot.... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért teszel bármit is, hogy ne csaljanak meg? Mit keresel akkor te is ott, hagyd a francba, tuti nem szereted a pasit.
Ha meg szerelmes vagy bele és ő is beléd, akkor semmi sem gusztustalan, minden természetes, és fel se merül a megcsalás gondolata.
Végül is ennyi, megtetted ,,oszt jóvan:))
Reklámot csapni neki ízléstelen.
nem személyeskedni akartam, sajnálom ha félreérted.
maga a szituról írtam amit írtam.
na, de sebaj..-)
Bocsi, hogy ellent vetek, de a spermium az nem spenót.
Spermiumot nem adnak jobb éttermekben.
se kanállal, se anélkül.
Minek ezt ragozni, Te nem tennéd meg, a többség meg igen.
(Én kivágtalak volna törölközőstől)
de itt nem rólunk van szó..-)
Valóban kulturált megfogalmazás. De: az a férfi nem született meg, akinek ezt megtenném. Nyilvánvaló, hogy van olyan helyzet, amikor a „házastársi kötelesség” csak orális módon teljesíthető; volt részem benne nekem is nem egyszer. Odakészítettem egy törölközőt, s megmondtam, hogy miért.
Amelyik pacák elítéli a nőt, mert nem nyeli le az ondót, annak eléje tennék egy általa nagyon utált ételt azzal, hogy: tessék drágám, menjen le a torkodon! De az utolsó kanálig!
Én mindent megértek, biztosan vannak ilyen nők is.
A hoozzá szólásokból nekem Violett 18, Panna 33, és Nancy Ann beírása volt a legszimpibb, én is így ismerem az életet.
Minden zsáknak meg van a maga foltja az ágyban is.
Nincs olyan, hogy mi helyes és mi nem az, ezt mindig a két fél dönti el.
Panna 33 beírását olvasva meg lekávéztam magam, mert szarkasztikus,velős megállapítás, igaz és humoros..-)
Ez a helyes hozzáállás, pár mondatban leírva ez ilyen egyszerűen működik.
adtam rá egy like-t
mert ilyen az élet...-))
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Ma megtettem.Kirugtam a férjemet
- Dunaújvárosban 4 éve munka nélkül, ha már mindent megtettem érte mit lehet még tenni?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- Miért gusztustalanok a női wc-k? (suli, koli)
- Ma megtettem azt, amiről azt gondoltam sosem leszek képes....