Betegség alatti aggódó e-mailek a cégtől őszinték? Szerintem nem (beszélgetés)
Ha te eldöntötted, hogy mindenki gonosz és valójában nem érdekled őket, akkor miért tőlünk, akik ráadásul nem is ismerik a kollégáidat, kérsz megerősítést?
Lehet, hogy valamelyik tényleg aggódik, míg egy másik csak formaiságból kérdez.
Én tudom, hogy van olyan munkatársam, a főnököm, aki kedvel és aggódna értem, ahogyan azt is, hogy egy másikat csak az izgatná, hogy mikor megyek vissza levenni a plusz terheket a vállakról.
Voltam kórházban, még a családom is terhemre volt, na a kollégákat pont látni sem szerettem volna, pedig szeretem őket.
Cseppet hisztis vagy, a kórházba gyógyulni kell, nem partizni.
Lehet, hogy őszinték.
Lehet, hogy minden rosszhiszeműséged ellenére van olyan munkatársad, aki tényleg sajnálja, hogy beteg vagy, van benne emberi érzés.
Tehát.
Az utolsó munkahelyemet, a nyomozó ügyészseget egyetlen mukk nélkül hagytam ott. Olyan szinten mérgező a hely, vágni lehet az aljassagot, a sunyisagot. A rendes, normalis ügyészek vagy maguktól hagyják ott, vagy kiutáljak őket.
Egy kollégának nem feladat tégen semmilyen szinten ellátni, bőven elég az, amit tesznek, érdeklődnek...
Az nem az ő hibájuk, hanem a tied, ha nincsenek barátaid/családod, akik melletted álljanak, ha szükséged van valakire.
Igaza van Andinak, minden mondatodban benne van az elkeseredett rosszindulat...
Nem az ápolóid vagy a családod.
Mondjuk amilyen pokróc a stílusod, csodálom, hogy érdeklődnek...
Nem.
Azt, hogy miért érzed mégis így, magadban keresd.
Ezek szerint elvárnád tőlük...
Nekem baromi jól esnek a napi több üzenetek ès hìvások a kollégáktól.
Annak nem is örülnèk ha bármelyik ilyen állapotban látna.
Mit vársz?
Ők munkatársak, nem barátok és nem család!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Szerintem gusztustalan betegség ez a nátha. Vörös, duda...