Beteg munkatársakkal való utazás? (tudásbázis)
Nah megvolt az utazás, mivel egész nap együtt voltunk így persze végig nem volt rajtunk maszk.
Amúgy egész jól összebarátkoztunk az út alatt.
Nem vádolom út, de reggel óta nekem is folyik az orrom. Szegénynek lelkiismeret furdalása is van miatta, de mondtam ne tegye, ezt bárhol elkaphattam.
Nekem bevált házi gyógymód, ill. megelőzésre is kiváló: rágcsálj, ill. tarts a szádban szegfűszeget! Több alkalommal múlt így el kezdődő torokfájásom.
Állítólag Nostradamus is használta: [link]
Akár így volt, akár nem, én magam kipróbáltam és alkalmazom. Bitang erős tud lenni "megcsócsálva", ill. szétrágva, de pont ezért irtja is rendesen a bacikat.
Nagy kalappal, ha már tényleg muszáj utaznotok.
Nem is arról szól, hogy direkt vagy nem direkt hanem arról, hogy vagy-e magaddal és másokra annyira tekintettel, hogy nem jelensz meg betegen sehol.
Az, hogy mindenképpen elkapod. Hát hülyeség! :D
Igen ezzel így vagyok, pl mint Ghost.
Az emberek nem direkt fáznak meg, lesznek betegek. Az nem segít rajta, ha korholom is egész úton, hogy no majd én milyen állapotba leszek miatta. Persze én sem szeretném elkapni tőle.
Sajnálom, hogy olyan helyen kell dolgoznotok ahol kötelező betegen dolgozni. Gondolom mindezért még a fizetés is nevetséges, mert így szokott lenni. :(
De amúgy rendes vagy, hogy te nem haragszol rá. Úgy látom normálisan viszonyulsz hozzá. Bennem dolgozna kicsit az ideg. :)
Mióta gyerekem van, nem haragszom. Már csak azért sem, mert ő az aki mindent hazahoz .
Nem tehet erről senki.
Ha nem fertőz meg elkapom mástól.
Biztos nem haragudnék rá. Eddig sem haragudtam senkire aki megfertőzött a különböző gebulákkal.
Ez nem egy calici, csak egy nátha. Nyugalom.
Elnéznétek befoscsizva, hogy vezetés közben percenként veszi elő a zsepiket?
Olyan nincs, hogy nincs más megoldás.
Pótolhatatlan emberekkel vannak tele a temetők.
Betegen nem annyira jó az ember koncentrációs képessége.
Betegen én nem vállalnék vezetést, főleg hogy többen is vagyunk a kocsiban.
További ajánlott fórumok:
- Az első repülőgéppel való utazáskor mire kell odafigyelni, mi a teendő?
- Van aki félt a repülőn való utazástol és mégis kipróbálta? Milyen volt?
- Egy beidézett tanú utazási költségeit valóban megtérítik?
- Repülőn való utazáskor csak mini tusfürdő, fogrém stb vihető vagy a hagyományos normál méretben is lehet?
- Vonattal, vonattal való utazással, vagy csak a közlekedéssel kapcsolatos mesét keresek. Anyukák, óvónénik légyszi segítenétek? (Nem Thomas!)
- Kinek mi vált be utazási betegség esetére?