Repülős utazás élményéből mennyit vett el, ha betegen utaztatok el? (beszélgetés)
Nem sokan, pontosabban nem egyszerre. Szerintem elkaptam, mert ugye 600-an használjuk ugyanazt a pl. bevásárló kocsit. A kilincset ezren fogdossuk stb....stb....
Nálatok mostanság ott sokan betegek?
Persze. Itthon meg kint papucsban, de ha mentem valahova, akkor naaaaagyon kinyaltam magam. Szandálba bújtam....
Áhh tudtam hogy ez tehet róla, meg hogy papucsban flangáltam :D
Még a rövidnadrág is túl meleg 35-40 C-fokban. Ez egy rendkívüli meleg nyár volt nálunk.
Izzadtan no meg mini rövidnadrágban és tangapapucsban, akkor nem is éreztem hidegnek, kellemes volt, aztán a hazaúton el is ment egy százas zsepi
Mert ugye legtöbben majdnem hogy izzadtan mentük be a hidegre.
Amit érdekesnek tartok az hogy egész nyáron be volt kapcsolva a klíma, itthon is, meg a kocsiban is, űzletekben is, sookal hidegebbre mint most a fűtés szezonban. Akkor nem voltam náthás, (dáthás), de most vagyok.
Az élet kiszámíthatatlan.
Én az összes ilyen tengerparti nyaraláson sikerült eddig megfáznom a légkonditól...
Akkor pacsi sorstárs, 1 hát alatt kijössz belőle az tuti, nyugi :) Nekem lesz vacak, mert most vagyok a csúcspontján, és holnap repülök
Itt van egy másik dáthás, egy hét múlva repülök Wisconsinból New Mexico-ba.
Úgy gondolom, hogy több papírzsebkendőre lesz szükségem.
Horvátország, Makarska és Dubrovnik. :)
Dél olaszország, nem annyival melegebb, nem trópusi, de hátha ott nem folyik az orrunk majd annyira. Ti merre voltatok?
Már nem emlékszem pontosan, szerintem egy teljes hétig sem tartott. :)
Merre mentek?
Köszi szépen! Meddig voltál megfázva? Én is egyszer így jártam, hogy a hotel klímájától megfáztam és az egész hazautat végig prüszkültem
Ha csak egy mezei megfázás, akkor rajtatok is hamar átmegy, ne aggódj! :)
Nem, nem volt lázam, viszont nekem nagyon fájt a fejem, mert légkondi okozta megfázásom volt.
Jó utazást előre is! :)
Hú köszönöm, és nagyon sajnálom persze, de legalább nem végig voltál beteg. Nekünk ilyen mediterrán városlátogatás lenne. Lázunk nincs, neked volt?
Ohh köszi, én is gondolom a neocintranra, de reggel indulás előtt gondoltuk meginni még. Illetve orrspray dugulás ellen, de akkor rágót is viszek.
Lehet, hogy most ünneprontó leszek, de elsőként nem a repülés miatt izgulnék, hanem azért, hogy nem tudnám élvezni a programokat.
Betegen még sosem repültem. Biztos kellemetlen, ha be van dugulva az ember orra, de az csak pár óra hossza.
Viszont az idei nyaraláson sikerült megfáznom. Szerencsére csak utolsó nap és a hazaúton voltam beteg, de számomra sokat levont az élvezhetőségből. Legszívesebben csak feküdtem volna, és a 11 órás hazaút sem volt kellemes autóval.
Remélem, hogy addig azért meggyógyultok, gyors felépülést kívánok! :)
nem igaz..:) a füled be fog dugulni de rágózz..amúgy igyál neo citránt éjjel..utána gyömbért lereszelsz teszel bele mézet ezt megeszed, reggelre kutya bajod. Én Görögországban élek és egyáltalán nem érzem a megfázást rosszabbnak mint amúgy csak azért mert meleg..:D
Nem első, az első erősen náthásan, és mondták hogy jaj így repülni milyen lesz, még rosszabbul leszünk tőle... Meg ahova megyünk (melegebb ország) csak még jobban fog folyni az orrunk és ez elvesz az elményekből
Dehooogy...semmi gond nem lesz. Ez az első repülésed?
Mi is meg vagyunk fázva, de már rettegek a repülőtől, annyira mondják, hogy rossza lesz így repülni.
Nem kell komolyra gondolni..Megfázás jellegű betegségre gondoltam.:)
Miért volt olyan, hogy betegen mentél el valahova? Milyen betegséggel repültél?
Teljesen átszellemülsz ha egy másik országba utazol..:) Nem koncentrálsz a betegségre csak a szép új élményre és látnivalókra..Én mindíg így ha esetleg elkap valami fene és pont utazásra esik..:)
Mármint a repülést és az ottani programokat hogyan viseltétek?
További ajánlott fórumok: