Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Merevítős vagy merevítő nélküli melltartót szereted?
Egyikkel sincs bajom, attól függően ahogy öltözök úgy választok fehérneműt
Hoxa felhasználók...
Aki humoros, frappáns beszólásai vannak, szeretem olvasni.
Merevítős vagy merevítő nélküli melltartót szereted?
Nem hordok melltartót
Kihagyás
Ha nem találom az álláspontomat a lehetőségek közt, az ahhoz legközelebbit jelölöm be. De számít az is, hogy ki írja a szavazást. Így néha olvasatlanul kihagyom. Nálam ezt jelenti ez.
És tuti, hogy van több mint 6 ezer felmenőm, akik már nem élnek és csak egy részét ismerem.
egyszer azt olvastam, hogy legalább ennyi felmenőnek kell ahhoz lenni, hogy egy valaki létezzen.
"Kinek hány rokona van?"
Élő? Amit sikerült megszámolnom és akiket ismerek, bár már köztük is van akikkel csak nagyon ritkán találkozok, kb. 80. Ezek a vérszerinti rokonaim.
És tuti, hogy van még, mert vannak olyanok, akikről hallottam már, de sosem találkoztam velük.
"Kinek mi a beosztása?"
Pusztán könyvelési tétel vagyok
Kinek hány rokona van?
Ha úgy nézem, Ádám és Éva után, mindenki rokonom.🤣
melyik fiúbanda volt jobb?
a BSB és a WestLife között nem tudtam dönteni,egyébként ők azért voltak jók-szerintem-mert nem csak a főénekes vitte az egészet,a többi meg csak vokál volt mögötte-mert sajnos a lány és fiúbandák többségénél ez volt a helyzet.
a boyzone zenéit is szeretem a mai napig,de ott 2 tag énekel ,a többi csak "van".D
Melyik fiúbanda volt jobb?
Ez nem kérdés. BSB. Mai napig imádom és bulikban ordítva énekelem! 😃
"Melyik nyelvet érdemes hobbiból tanulni, angol és német után?"
spanyolt
Kinek mi a végzettsége?
Hiányzik a felsőfokú szakképzettség. Nekem érettségim van és arra épülő szakképesítésem. Ja meg egyetemre járok, de azzal még nem végeztem🫠
Kinek mi a végzettsége?
Kettő faiskola, egy tánciskola.🤣
"Drew Barrymore színésznő, mint nő"... szavazás
Kislánynak tündéri volt fiatalon bájos . Nagymamája is szép volt : [link]
Melyik nyelvet érdemes hobbiból tanulni, angol és német után? szavazás
Látom figyelsz, 😉 a német szerepel a listában, mint az angol és német után megtanulandó nyelv. De kimaradt a spanyol, amit többen beszélnek a világon, mint az angolt.
"Melyik nyelvet érdemes hobbiból tanulni, angol és német után?"
Kérdés, hogy melyiket szeretnéd használni és melyiket érzed magadhoz közel?
Melyik nyelvet....?
Angolul, németül, törökül, retikül.🤣🤣
Ebben a sorrendben!