Beszélgessünk a képgalériáról! (beszélgetés)
Én is láttam, nem semmi.
Le a kalappal!
De őt csak egyszer láttam fent:)
Jó... hagyjuk meg,nem állítottam az ellenkezőjét!
De a kérdésre tudod a választ?
Milyen?
Ez a címe?
Miért jó az ha valaki felteszi leveszi a képet csak hogy minden nap elől legyen?
Nem jövök rá.........
én két dolgot utálok a galériában.
1. időnként kerülnek fel nagyon szép képek (tájak, állatok, stb.), amiket szívesen megnéznék nagyobban is. rákattintok, és megnézhetem ugyanakkora bélyegképben mégegyszer... nem hiszem el, hogy aki feltette, az nem tudta volna kicsit nagyobban, élvezhetőbb minőségben feltenni.
2. amikor valaki feltesz úgy egy képet akár magáról, akár valamely családtagjáról, hogy elfektetve a képet. az oké, hogy a fényképezőgépet elfordítva fényképezett, de ma már a windowsban is lehet a képeket helyes irányba fordítani, menteni, és csak azután feltölteni...
bocs, ha valakit megbántottam volna, de ezek a hibák kicsit az igénytelenségről árulkodnak...
képgaléria: nekem hányingerem van attól, hogy egyes emberek feltöltik képüket, aláírva, hogy ő van rajta... elég egy gugli, és ki is derül, hogy az mégsem ő. Főleg, ha ki lehet nagyítani, és látszik, hogy milyen kép is az.. Szóval értitek ti mire gondolok. azon viszont röhögök, hogy egyes ismerősök feltesznek magukról egy idegen ember képét, és odaírják, hogy ők.... Cinkes!
Másik dolog: kicsit gáznak tartom, hogy egyesek olyan cicivillantós, vagy bugyis képet tesznek ki magukról-nem hogy még azok is, akik nem 20 évesek. Egyéni dolguk, de az nem jár a fejükbe, hogy bárki aki regelt, és esetleg ismerős, az láthatja ezeket? pl. főnök?? Hát nem hiszem hogy az ilyen jó véleményt alkot az emberről. De ez tényleg magánügy, csak nem értem miért teszik ezt. Még a mellműtétes, plasztik képeket megértem, de a többit?
Harmadik: Babások, kisgyermekes szülők, nagyszülők! Elhiszem, hogy arik a picik,-nekem is van, meg tudnám zabálni, de azért fürdőkádban, meztelenül, nunit, kukacot mutogatni nem kéne világhálón!Tennétek inkább titkos naplóban, akinek szánjátok, biztos beengeditek oda! Sose tudni, hogy ki csekkolja le, ki milyen perverz, vagy pedofil. Halálom azt látni, hogy kis gyermek képét (ruha nélkülit/bugyist,/kisgatyóst) felteszik, és esetleg bámulhatja valami pedo... Erre ti nem gondoltok??? Nem tiltja a Hoxa, hogy le lehessen tölteni a képet, de még ha tiltaná is, egy printscreen, és le is kopizták, bárki visszaélhet velük.
köszi!
Bizony az én fiamnál sincs olyan hogy egyszerre mindkét lába a földön legyen,igazi perpetum mobile.Ellenben a hajnyírást szereti,de nagyon kell sietni.
Nagyon szeretem :))
Főleg a verses szöveges képeslapokat:))
na, megvan.. nem pont ugyanez, de hasonló:
Képgaléria cenzúrázása