Bérpótló juttatás? (tudásbázis)
Szia!
Attól függ mennyit dolgozol,ha esetleg megszűnik a munkaviszonyod és lesz 1év munkaviszonyod,akkor munkanélküli járadékot kapsz, ha nincs egy éved,de van 200 napod,akkor álláskeresési segélyt,ha nincs 200napod,akkor ugyanúgy kapod tovább a bérpótlót.
Sőt jövőre is fog járni,ha lesz ledolgozott 30 munkanapod.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy milyen jár-e az esetemben bérpórló juttatás illetve,hogy mikor?
Behívtak dolgozni az önkormányzathoz,mivel jan.1-e óta behozták azt a törvényt,hogy csak 1 hónap ledolgozott munkaviszony után jár a támogatás. Ápr.1-vel aláírtam a szerződést de április 4.-én felmondtam,mert találtam egy másik munkahelyet és azt nem tudom,hogy hány hónap után kaphatom újra a támogatást,mivel én mondtam fel!
Köszi a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem fogadom el a felajánlott közcelú munkát akkor utána meddig vonják meg a bérpótló juttatást? (Tavaly meg RAT-nak hívták)
- Bérpotló juttatásban részesülsz, ki fizeti a társadalombiztosítást?
- Bérpotló jutatáson vagyok. 2011. 09.01-2011.11.30-ig kiküldtek dolgozni.Ha nincsenek megelégedve a munkámmal és felmondanak, jár a juttatás?
- Felülvizsgálják a RÁT-ot. Gyermektartás 18000 Ft, a családi pótlék 13700 Ft. Megkapom a bérpótló juttatást?
- Szociális segély/bérpótló juttatás ilyen esetben jár?
- Bérpótló juttatással egy időben kapható-e a GYES?