Bérmálásra, mit, mennyit hogyan lehet ajándékozni? (tudásbázis)
:-O
Az igen...! Laptop...:-O
Ez a mai világ ez .... nem találok szavakat .. milyen igényeik vannak a mai gyermekeknek elképesztő?!! Vagy csak én vagyok túl maradi?
Ezzel az erővel majd az én kislányom egyből autót fog kérni, mert hát keresztszülők vagy hogy gondolják nem tudom... ? vicces és nagyon szomorú is egyben !
És egy kamasz fiúnak?
Nálunk a párom lesz az öcsém bérmakeresztapja, de nem lesz nagy felhajtás. Kis ebéd, szűk család. Kérték is, hogy ne csináljunk belőle gondot, nem kell anyagiaskodni... Most mégis bajban vagyok, hogy mennyit illik adnunk? Egyáltalán, adjunk-e pénzt? Vagy inkább a "hagyományos" nyaklánc kereszttel? Úgy érzem ő nem vágyik ilyesmire...
Amikor az én bérmálásom volt én virágokat kaptam, a bérmaszülőmtől nyakláncot keresszttel. Kétszer voltam bérmaszülő, én akkor egyszer Szentírást másiknak pedig szintén nyakláncot kereszttel. Többiektől elég a virág, szerintem egy kedves idézettel.
De lehet másnak több tapasztalata van.
Üdv. mindenkit! Köszönöm ,hogy írtok nekem!
Kérlek segítsetek! Adjatok tippeket, ötleteket.
Mit lehet venni ajándékba egy bérmáló lánynak aki a férjem unókatestvérének a lánya? Esetleg mennyi pént illik adni (vagy nem illik?)? Milyen virágot szókás bérmálásra vinni? Van ilyen?
Mindenkinek elöre is köszönöm szépen a segítséget,válaszókat! :)
További szép kellemes hetet! :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Újszülött babának a pelenkatortán kívül mit lehet ajándékozni?
- Végrehajtás alá került ingatlant el lehet ajándékozni?
- Milyen élményt lehet ajándékozni karácsonyra?
- Mit lehet ajándékozni egy 10 éves kislánynak?