Béres magnézium (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos mindkét terhességem vetéléssel végződött eddig. A nőgyógyászom a görcsöléskor azt mondta, vegyek magne b6-ot. BÉRES MAGNEB6-ot. azt mondta rögtön 2 db-ot vegyek be, tehát nem tudom, hogy akkor végül is mennyit lehet bevenni?! Kihangsúlyozta a bérest. Azóta az van itthon.
Ugyannakkor a TV-ben egyszer egy nőgyógyász beszélt az egyik reggeli műsorban. Azt mondta, hogy sajnos az orvosok is tévhitben élnek, mert a magne B6 nem jó semmire. Szó szerint ezt mondta. Akkor csalódtam, de ha az én nőgyógyászom azt mondta kell, akkor biztos, hogy kell.
A magnerotról még nem hallottam. Utánanézek!
szép estét!
Szia!
A Magne B6-ot mintha a hátam mögé dobtam volna, semmit sem ért.Aztán én is Béresre váltottam, de abból csak napi 1 szemet vegyél be.Nekem attól iszonyatos hasmenésem volt,de húztam vele pár hétig,mert az elején nagyon sokat görcsöltem(még most is van belőle...)
Aztán én is a Magnerotra váltottam.Ez a legjobb.Ebből van,hogy csak reggel veszek be, vagy ha olyan van, akkor délután is beveszek 1 szemet.Ennek nem tapasztaltam semmilyen mellékhatását.
(egy 18 hetes kismami)
Én a bérest szedem,napi 2-3 szemet,nekem bevált.
A doki szerint nem lehet túladagolni.
Valamiért mások az összetevői és más arányokban is van benne magnézium...
Sajna nagyon nem értek hozzá és nem tudom megállapítani mi a különbség. Tényleg 1 db kell csak ebből? Mert akkor tényleg nagyon megéri a napi 4 helyett.
Szedi valaki? Milyen mennyiségben?
Vélemények?
Nekem a doki a Magne b6-ot javasolta napi 4 x.
Kicsit görcsölt a hasam, meg gázos lettem, egy ismerősöm ajánlotta, hogy bérest vegyek, az jobb. Már a gyógyszertárban is mondták, hogy olcsóbb.
Viszont itthon vette észre, hogy ebből max napi 1 db szedhető...
További ajánlott fórumok:
- Szeretném tudni, hogy az Elevit mellé lehet-e magnéziumot szedni?
- Melyik ételekből jut a szervezetünk vashoz, cinkhez, kalciumhoz, magnéziumhoz, és egyéb vitaminokhoz....
- Hasmenés magnézium miatt?
- Melyik a legjobb minőségű magnézium pezsgőtabletta?
- Béres Magnézium+B6-ról kinek mi a véleménye
- Béres magnézium 250mg + b6 filmtabletta vagy magne b6?Ugyanolyan?