Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
Súlykontroll- Túró Ice "egészség mindenkinek???"
az aszpartám (rákkeltő) mióta természetes módon előforduló cukor, ahogy a leírásban
olvasható? miért is jó nekem, adalékanyag bombát zabálok? ha ilyesmire vágyom elkészítem a túrórudi tortát, amiben nem lesz stabilizátor, emulgeálószer, sem mesterséges aroma és nem fogok tőle bef*sni, akkor sem ha sokat eszem belőle (szintén a leírásban olvasható). lehet, hogy több kalória lesz benne, de inkább azt eszem meg, mint ezt a műterméket. szégyenletes, hogy egy sportoló ehhez adja a nevét, de látom pénzért mindent!
Mókica!
Nagyon szimpatikus ez a módszer, Nekem is el tudnád küldeni a táblázatot?
Köszi: jkatinka@index.hu
Szia Szaabina!
köszi a cikket!
nagyon szimpatikus nekem ez a diéta, már holnap nekilátok! Hasonlít az atkinshez, csak jóval változatosabb, és ez nagyon jó, mert én mindig azon buktam el, hogy nem ehettem gyümölcsöt és nem ihattam tejet. de ez a BA étkezés teljesen betarthatónak és egészségesnek látszik!
Még egyszer köszi és várom a folytatást! :)
Sziasztok!
Valakinek sikerült már lefogyni ezzel a diétával?
Én most egy kicsit csalódott vagyok, mert a 90 napos diétát csináltam, de az 50. napnál még csak 1,5 kilót fogytam és sajnos feladtam.
Szió!
Nekem is elküldenéd a táblázatot?
krisztina.vass@vivamail.hu
Köszi Kriszti
"Ebéd (ehhez érdemes ch-t), vacsora (mehet akár ch nélkül)"
Kisgé! MI az a ch?
Szia!
Én is tettem föl egy cikket, ott vannak felsorolva ételek is.
Köszi!
Megkaptam!
Most megzek küldöm is mindenkinke!
Puszi
Nekem is elküldhetnéd!
zsuzso100@freemail.hu
Ha érdekel elküldöm neked a táblázatot, amiben benne vannak ugyanezek az értéket és az egy adagra vonatkozó adagok is!
csak adj meg egy mail cimet:D
Szia!
Köszi, hogy leírtad, nekem tetszik, de azért bekukkantok Menyó említett fórumába
Kvass
Nívea
Ahogy Menyó 5. írta, van egy ilyen fórum Béres Alexandra:súlykontroll. Ott választ kaptok a kérdéseitekre. Kukkantsatok be Ti is! :)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy mennyit lehet enni ezekből az ételekből 1 nap?
Várom a választ, sziasztok
Sziasztok!
Egy súlykontroll programos fórum már van, gyertek oda szeretettel várunk mindenkit.
Szívesen segítünk mindenkinek!
Hehe, most nézem mik vannak benne!?
Magyar fogyizók körében kitör a csigaláz. :-)))
Valami mintaétrend nincs hozzá?
Esetleg leírhatnátok, Ti miket esztek!
Köszi!
Köszi!
Várom a folytatást!