Koronavírus fórum (beszélgetés)
Remélem nem lesz kötelező.
2 kínait bevállaltam ( lehet hogy csak víz volt benne ) de csak azért mert kellett papír amit végül sehol se kértek.
idén nem, de pár éve igen
Sajnos most se jobb a helyzet a kórházakban ahogy halottam:Ismerős a betegnek az előre kiírt műtétre nem került sor egész nap étlen szomjan várjt aztán este közölték vele hogy majd másnap. Közben a hozzátartozókat véradással zsarolták. Leleteket összekevertek így újra vért kellett venni de előtte közölték vele a szomszédos ágyon lévő beteg bajait mintha az övéi lennének stb...Bp. 2024.11 hó.Eljött a robotika meg a Mesterséges intelligencia csak még nem itt és nem most.
Lényeg az ,hogy ez a sz@r szedett áldozatokat és nagyon sokat.
Az oltás is.
Mindig azt vallom ,hogy míg nem derülnek ki a valós dolgok (ha egyáltalán),nem állok egyik oldalra sem.
Az eszem sincs meg hozzá 😁
De nem oltattam,és valószínűleg nem is fogok.
Remélem nem jön egy marburg ,mert akkor tényleg carban lesz a nép.
Köszönöm, kedves vagy.
Én szültem egy hozzám hasonlót, de másikat már nem tudok.😄
Persze, ezt tudom. Te a normális fajta ember vagy, nem húzol egyik szélsőség felé sem és tisztellek is azért amit magadért is megteszel és tanítod a népet lehet másként is. Sajnos ez az embertípus kihalófélben van.
Ja és a legszebb hogy mivel ilyen BNO kód nincs nálunk, ezért kaptam egy falshat hogy egyáltalán foglalkozzon velem a rendszer 😂🤦♀️ Így működik ez, hivatalosan olyan betegségem van amit minden véreredményem cáfol.
Én sose kérdőjeleztem meg a te szavahihetőségedet, és együtt érzek veled a betegségeid kialakulása végett. Itt szerintem bizonygatnod se kell, hogy te igenis az oltás áldozata vagy. Én is tudom, az oltásnak lehetnek nagyon súlyos szövődményei. Híroldalakon sokszor írtak erről. Elhiszem hogy van ilyen.
Én egyszer feltettem ide az orvosi papírjaimat, ami bizonyítja hogy minden bajom eredete "postvactinatios". Akkor a másik oldalról állt belém egy szakértő, a tudományhívők is tudnak mérhetetlenül fafejűek lenni és azt hinni mindent tudnak. Pedig én jártam végig az orvosokat és nemzetközileg elismert immunológus mondta ki, hogy immunológia terén még a középkorban tartunk. A nagy orvosi fejlődést inkább mérnöki tudomány hozta, nem a biokémiai. Az talán most jön, ott talán a MI fog hatalmas előrelépéseket, felismeréseket hozni és ő biztos benne, hogy az amiket most igaznak vélünk nagy százalékban fog megdőlni. Én neki hiszek. Ő szakértő, tudja hogy még mennyi mindent nem vagy nem biztosan tudunk.
Ezért írtam már többször, hogy rettentően rühellem a laposföldhívőket, mert miattuk engem is odasorolnak, pedig nagyon racionális ember vagyok.
Legyél boldog! Engem az nem zavar. Semmi hatása az én életemre.
Sokkal inkább zavar az, hogy regisztrász erre az oldalra (szerintem nem először) és mindenkit minősítesz, aki nem vallja a fantazmagóriádat, aki megkérdőjelezi az állításaidat.
Oh nekem autoimmunig pörgette az immunrendszerem. És az immunológia abban az időben oltottakkal volt tele. Az autoimmun betegségben ugye az a jó, hogy nem gyógyítható. Szóval huuu de megérte, a gyógyszeriparnak, mert kezelni viszont bacott drága.
Az életmód nem minden. Sajnos. Lehet áldozatot hibáztatni, de nem így működnek a dolgok.
Persze oltás nélkül is sok a probléma, meg az életmód is ludas sokmindenben valóban. Abban viszont nem értek egyet, hogy többen haltak volna meg az oltatlanok közül, mint az oltottak közül, dehát ki melyik statisztikának hisz inkább...
Az a baj, hogy nem minden kamu amit leír.
Tőlem rettegnek a helyi kórházban, mert húgomat majdnem eltették láb alól, covidra hivatkozva.
Ha nem megyek be c típus módjára ordítani az üres kórházba, és kibacni a palávert akkor covid áldozatként könyvelték volna el az akkor 27-28 éves húgomot. Félreraktam biztonsági őrt (hál Istennek katona akkor épp m volt ott) és megzavartam a kedélyes csevejt az intermedieren. Ott is csak azért maradt húgom,mert még volt 1-2 orvos ismerős aki nem engedte 3 negatív teszttel átteni covid osztályra.
Mindjárt volt futkosás. Aztán gerincvelő minta és jééé agyvelőgyulladás. Éjjel én telefonálgattam boldog boldogtalannak ki veszi át, de mindenhol covid volt, szóval ott pusztulj el. Kivéve Pécs, annyira jóarcok voltak. Hívott a tanszék vezető mikor húgom megérkezett hozzájuk, hogy ha be akarom perelni a kórházat ők bármiben segítenek, mert olyan állapotban vették át húgomat, hogy a hajléktalanok jobb állapotban jutnak be hozzájuk. A pécsi rohammentős is panaszt tett a helyi kórházra, embertelen és szakmaiatlan bánásmód miatt.
Végül nem pereltem, mégis csak itt élek, nem akarom hogy eltegyenek láb alól, vagy egy szerettemet.
Az a baj, hogy az ilyen valós sztorik a sok habzószájú összeesküvés elméletes miatt elsikkadnak. Pedig ez megtörtént. A covid alatt ezek bármit ráfogtak és megvonták a vállukat. Szerintem rengeteg embert könyveltek el falshul covid áldozatnak.
Az emberek sajnos oltás nélkül is hullanak mint a legyek, csak nem mindig kapnak akkora publikációt. Fiatalokkal és középkorúakkal vannak tele a kórházak. Egy vizsgálatra, egy műtétre hónapokat, éveket kell várni annyi a beteg. Az én fiatal koromban egy beutalóval, időpont foglalás nélkül bárhova elmehettem. Nem az oltás itt a probléma, hanem az életmód. Egyébként az oltatlanok közül sokkal többen elhunytak mint az oltottak. csak az összeesküvés elmélet inkább arról szól ami jobban megrémíti az embereket.
Ennyire zavar ha a másik ember boldog és mosolyog?:) Sajnálom.
Na, ez éppenhogy 55Juditra nem igaz. Ha kicsit is ismernéd a hozzászólásai alapján, nem mondanál ilyet.
A szavaidat súlyát pedig nem enyhíti az, ha minden mondat után mosolyogsz.
Elfogadtam, csak nem értek egyet amit ugye én is leírhatok büntetlenül. Viszont ha te is elfogadnád fórumtársaidat, nem minősítenéd, nem neveznéd laposföldhívőnek. Bár ezt nem rám mondtad, de még nekem is fáj.
Nem elég bizonyíték a sok hirtelen halál, és a sok lebetegedés az oltások után, immunrendszer legyengülés sok embernél? Fiatalok halnak meg sorozatban váratlanul, akik addig egészségesek voltak, az idősebbekről nem is beszélve. ☹️ A gyógyszerekről pedig nyílt titok, hogy még ha meg is gyógyítanak bizonyos betegségeket, sokszor újabb, másfajta betegségeket generálnak.😕
Ebből a kommentedből akkor is leszurtem volna hogy magyar vagy ha nem látom hogy Judit...Ez a komment most téged minősít. Veregesd szépen vállon magad:)
Akkor olvasd vissza az írásod és az enyém. Dől az irasodbol a mocskolódás szinte minden mondatban. Én elmeséltem az általam átélt dolgokat. Te nemcsak hazugnak nyilvanitasz engem, és nemcsak engem hanem a hasonló helyzetben lévő kollegáim, hanem még ki is figurázol és olyan gúnyos megjegyzéseket teszel amit nem tudok hova tenni. De amint lejjebb is írtam...Én elfogadom azt hogy te ezt hiszed, te és a hozzád hasonlók meg fogadják el a mi nézetünket.
Nem mondtad hogy szakértő vagy, de azt sugallod minden bejegyzésedben és a felsőbbrendűségedet. Mi tudjuk hogy nem vagy az, hiába erőlködsz.
És vajon azért minősítesz mert tőlem is ezt várod? Nem fogod kiprovokálni belőlem.
Nem lettünk szegényebbek a távozásoddal. Jó hogy elmentél. Sajnos a fórumban még látunk ennek ellenére. Mégsem tudsz elszakadni a jelek szerint.
Kérlek, ameddig rád nem mondja senki hogy egy barom vagy amiért összeesküvés elméleteket gyártasz és teszel közzé, addig te se mondd senkire hogy laposföld hívő. Mert ez sértő! A fórumon nem minősítgetünk senkit még ha más nézeteket vallunk akkor sem. Ez nagyon sokszor le lett már írva. Ideje lenne már eljutni arra szintre hogy nem sértegetjük egymást.
Te egy rettenetesen rosszindulatú ember vagy tele megkeseredéssel. :) nem emlékszem hogy szakembernek neveztem volna magam. Szóval aki valótlant állít az te vagy.:) Az ehhez és hozzád hasonlók miatt költöztem el az országból többek között mert tisztelet a kivételnek a magyar embernél mocskosabb rosszindulatubb ember nem létezik. :)
De igen. De mennyivel érdekesebb ha valaki összeesküvés elméleteket gyárt és terjeszt. Még egy fórumot is tud pörgetni vele.
Amit itt közkinccsé tesz, semmit nem tud bizonyítani. Titok övezi azt az intézményt is amiről biztosra tudja hogy meghamisították az eredményeket. És nem csak ő nem bizonyít semmit, hanem a sok hasonszőrű sem.
A mai napig terjesztik a bizonyítatlan nagy igazságaikat, a sok macskajancsi meg bólogat rá.
Más oltóanyagok és "gyógyszerek" miért nem kapnak ekkora pódiumot? Bármelyik orvos által írt tablettának hatalmas listája van a lehetséges mellékhatásokról. Azoktól is lehetne rettegni és nem beszedni, hátha jelentkezik valamelyik mellékhatás amire újabbakat írnak fel, és azokra is.
Hát nem nagyszerű hogy van itt egy szakemberünk akiből dőlnek a nagy igazságok? Csak látnék legalább 1 bizonyítok arról is hogy igazak!😄
Sajnos nagyon lassan kezdtek ébredezni az emberek, hogy valami itt nagyon nem kerek ebben az egészben. Emlékszem, hogy amikor 2020 vége felé fel lehetett iratkozni az oltásra, akkor még én is feliratkoztam. Csak aztán április elején láttam a neten egy külföldi orvos videóját, amiben azt magyarázta, hogy nem szabad oltakozni, mert nagyon veszélyes lehet, és akkor meggondoltam magam. És amikor hívtak, hogy mehetek oltásra, visszamondtam. De megkérdeztem azt, aki hívott, hogy más is mondta-e vissza rajtam kívül, és azt válaszolta, hogy én vagyok a 3. ilyen illető abból a 250 főből, aki a listáján szerepel. Szóval sajnos valóban jól működött a hazai propaganda, jól megrémísztették az embereket nálunk is, hogy csak az oltás ad védelmet a covid ellen... Na persze, aki placebót kapott, az szerencsésnek mondhatja magát, bár nem tudhatjuk, hogy konkrétan ki mit kaphatott.😕
További ajánlott fórumok: