Benedek: kicsi áldás született! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Benedek: kicsi áldás született!
Szia,gratulálok énis nagyon!!!!!!!!!!!!!!:)
Én még új vagyok itt,talán azért regisztráltam mert annyi pozitív dolgot lehet itt olvasni:)
Az én történetem eddig annyi,hogy rosszul éreztem magam...nem jött meg 2napja...és tegnap 2pozítív teszt....sírtam:( 7hónapja vgyok együtt a párommal,persze jó minden:)6hónapja élünk együtt:)Én dolgozok,ő dolgozik mégis kicsit nehéz,de kinek nem az?Tegnap este beszélgettünk...ő kérte a második tesztet...ő azt mondta,mind a két dologban venne van,:)ugy néz ki megtartjuk:)attól félek h nem-e korai...én 26vagyok,ő 33éves,persze ez nem korfüggő,sajnos egyikünk szülei sem fognak tudni segíteni...hihetetlen h itt van valami a pocakomba...elméletileg 21napja történt az eset...ma meek orvoshoz,nem ezért,akartam menni,már a teszt elött is volt időpontom.Lehetséges h hányingerem van,szédülök,az alhasam szurkál mintha megakarna jönni,a mellemről nemis beszélek,és feszít ott lent valami:)még mindig tanácstalan vgyok...vajon nem gondolta meg m,agát a párom?dolgozom,épp szabin vgyok vasárnapig...a munkahelyemen épp most rugtak ki egy lányt mert már babát akarna majd,mert tervezi...engem is kirugnak?pffffffffff annyi kérdésem lenne...szép napot mindenkinek,boccs ha lefárasztottam valakit:)
Ugrás a teljes írásra: Benedek: kicsi áldás született!
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Kicsi korkülönbséggel született babák!
- Tudja valaki hogy 4 gyerekre hogy lehet igénybevenni a családi adókedvezményt, ha a 2 kicsi júliusba született?