Béltisztítás (beszélgetős fórum)
Szia! Én kb. két éve csináltam egy ún. teljes test tisztítást, ez kiterjedt májra, vesére, bélre, fokozatosan növekvő adagokban. Kb. 3-4 hétig tartott, azért kezdtem hozzá, mert olyan gombás volt már a körmöm, hogy néhány ujjamon majdnem leesett magától. Szépen elmúlt.
Sajnos most most megint elkezdte :(
A kúra amúgy nem olcsó, ha jól emlékszem, több volt, mint 50e ft. Technikailag kapszulákat kellett szedni 10-12 félét (sajnos a memóriámat nem javította meg :))
Tavaly tavasszal vettünk a férjemmel dr. Natura-féle kúracsomagot. Nekem az is bejött, bár csak egy hónapot csináltunk a háromból. Mert az emésztésem, az gyakorlatilag nincs...
Szia!
én nemrég végeztem ilyen kúrát, egy hétig tartott, közben diétáztam is, a diétát azóta is tartom, lement néhány kg, szépen "kiürültem" és jól érzem magam! szerintem is fontos néha elvégezni egy ilyet
szia azert szertnek mert nem erzem igy jol magam mert van rajtam nemi sulyfolosleg.meg tudom hogy jo dolog csak meg nem mertem belevagni es nem tudom melyik forrmaja a leghatekonyabb.
ha valaki tud bovebbet akkor irjon koszi
Dehogynem, csak legfeljebb nem találkoztak a kérdéseddel :)
Tulajdonképpen miért akarsz béltisztítást csinálni?
Minden évben legalább egyszer hasznos az emésztésnek és az imm. rendszernek segítség.
Szia!
A béltisztítással vigyázni kell, utána nem árt a bélflóra támogatása és vitaminok, egyebek pótlása. A béltisztításhoz érdemes kapcsolni diétát is
További ajánlott fórumok:
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Hogyan tudnék egy gyomorürítő, béltisztító kúrát végezni? Tapasztalt ebben valaki?
- Jelenleg mi a legjobb béltisztító?
- Colon Control béltisztító tapasztalatok
- Ökonetes béltisztító vagy Colon Cleanse por??
- Mi az a mucoid plaque ami béltisztítás után kijön az emberekből?